ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
b-r-s
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
21 Haziran 2007 23:12
Son Ziyaret:
01 Mayıs 2008 13:11
Toplam Mesaj:
26 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
barış demirci
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

80x35x60h
1E 4D Ahli
1e 3D Sarı İmparator

SON 10 MESAJI

Paladarium Kurulumu(Yeni ResimlerS 11 de)
Söylemeyi unuttum. Birde sis makinesi koysanız şöyle suyun üstünü hafiften sis kaplasa arada bir. Dehşet olur.
Canım çekti vallaHug
Semihsungur2008-04-30 10:08:40
Paladarium Kurulumu(Yeni ResimlerS 11 de)
Öncelikle tebrikler çok hoş bir çalışma olmuş. Ayrıca zevkinizede diyecek yok. Benimde aklımın bi kenarında olan bir çalışma, fakat benim bir kaç sorum olacak.
-Ağaç kurbağasını nereden buldunuz ve neyle besleniyor, bi yerde çekirge yazmışsınız ama, malum çekirgeyi bulmak biraz zor.
- İçindeki bitkilerin bazıları annemin evde saksıda baktığı bitkilerden, bu bitkilerin yaşama ortamları faklı değilmi( ne bileyim bazısı aşırı nemden bazısı aşırı sulu topraktan bazısıda fazla ve/veya direk ışıktan hoşlanmaz). bunlarda bir sorun varmı.
Bide bi kaç önerim olacak. Aslında suyun üstüne bi kaç tane suüstü bitkiside çok iyi gider, şöyle kurbağaların çıkabileceği bir bitki.
Bide öyle kalın straforu nerden buldunuz
 
İstanbul suyunu nasıl yumuşatırım.

Öncelikle ilgilenen arkadaşlara teşekkürlerimi belirteyim. Arkadaşlar şu an elimde malawiler var ve yakın bi gelecekte bol bitkili neonlu tanka dönmeyi düşünüyorum. Fakat daha öncede tetra türleri beslerken suyun sertliğini düşüremiyordum. İstanbulun suyu yaklaşık olarak 20 sertlik derecesinde ve bunu indirmek hiç kolay değil. Acaba bunu en ucuz nasıl düşürebilirim. 160 lt tankım var ve daha önce ilaç katıyordum ama ilacın kutusunu boşaltssam bile istediğim değerlere düşüremiyordum.

Bunlar da Victoria
Vay çok sakat balıklar var.Shocked Özellikle en alttaki !reis2008-02-17 12:43:17
Sıkma köpük salınım yaparmı.
Öncelikle ilgilenen arkadaşlara teşekkürler. Akvaryumun içine şu izalosyon, dolgu ve yapıştırma için kullanılan, sprey şeklinde olan sarı köpük salınım yapar mı?
Malawilere renk yemi verilmeli mi?

Öncelikle ilgilenen arkadaşlara teşekkürler,

Akvaryumumda
1e3d  sarı imparator
1e4d ahli
2e red rubin mevcut. Ben bu balıklara şu diskus ve papağanlar için olan mavi ve/veya kırmızı renk verici yemlerden versem. Üremelerinde veya sağlıklarında bir surn olurmu.( Tabi bu yemi Otto growth ve tetra bits yemin yanında vereceğim, sadecce renk yemi vermeyeceğim)
Kuluçkalık Hakkında Soru.

Öncelikle ilgilenen arkadaşlara teşekkürler. Kendi malawilerim için bi kuluçka aleti yapmayı düşünüyorum. yumurtaların sağlığı için göze alınması gereken şeyler nelerdir. mesela hava verirken yumurtalara akıntı olması mı amaç yoksa oksijen mi.resim biraz komik ama ...

Aday Hobby ve Pet Center (4. Levent/İstan
Evet çok geniş tür yelpazesi var. Balık olsun, bitki olsun malzeme olsun. OKul yolu üzeri Çok sık takıldığım bir yerdir ama pek alışveriş etmedim bikaç bitki dışında.
Çünkü fiyatlarDead...
BÜYÜK HÜSRAN
Büyük Geçmiş olsun. Benimde yazın 360 lt lik bi akvaryumum vardı oda altından çatlamıştı. Okulda prof.a sordum.Büyük ihtimal sürünmeden dolayı olmuştur dedi.( malzemelrin sürünme özelliği diye bir şey var malzeme biliminde). Örnek olarakta asfaltı verdi... Bide benim aklıma ayasofyanın pencerelerindeki camlar geldi.(jel gibi aşağı yığılmış). Bu kadar bilimsel yorum yeter.Big%20smile Tekrardan geçmiş olsun.
Yumurtlama hakkında bir kaç soru.
Tamam, tamam almamOuch
Normalde bende öle 5-6 günde kusturmaya karşıyım ama akavryumun ortamı biraz karışık, erkek sarı imp. terör estiriyor.( kendinden büyük ahli erkeğini bile köşe bucak kovalıyo). Öteki dişiler yumurlamadıkça rahatsız edecek diye biran önce çıkartayım diyorum. Forumda bir kaç cani de görmüştüm 3 günde çıkaran.
Dediğim gbi biraz kafaya takıyorum. Malum sayıda biraz çok (40)
 
 
3. sorum bu balıkla alakalı değil aslında. 3. sorumada cvp bekliyorum.
b-r-s2008-01-11 21:47:08

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.