ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
ruzores
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
09 Mayıs 2007 22:26
Son Ziyaret:
22 Mayıs 2007 23:23
Toplam Mesaj:
7 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Esra
Doğum Tarihi:
03 Ocak 1985
Yaş:
39
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 7 MESAJI

KAPLUMBAĞAM YEM YEMİYOR.
Arkadaşlar beni bilgilendiren herkese teşekkür ederim ama daha çok yardım beklerdim. Aldığım bilgiler maalesef yeterli olmadı ve Fıstık'ımı kaybettimCry Umarım benim gibi bilgi bekleyen diğer forum üyeleri benim aldığım yardımdan daha fazlasını alırlar ve yaşadığım bu kötü olayı yaşamazlarUnhappy
KAPLUMBAĞAM YEM YEMİYOR.
Büyük kaplumbağa zarar görmez bu ısıdan değil mi?Hasta kaplumbağam akşam kendi isteğiyle 5 tane karides kurusu yedi ve bu beni çok mutlu etti. Ama sabah yine bi şey yemediCry Şu an yine kayanın üzerinde şekerleme yapıyor. Hasta mı yoksa iyi mi gerçekten anlayamıyorum.
KAPLUMBAĞAM YEM YEMİYOR.
Kabuğu düne göre biraz daha iyi ama uyuyor. Eğer bana dediğiniz özellikleri olan yem isimleri verebilirseniz daha iyi olacak. bir de dün ağzına biraz vitamin damlatacaktım ama ağzını açamıyorum bi türlü. Strese girecek diye de çok uğraşamıyorum. Acaba ağzını açmamı sağlayacak bir yöntem var mı?Bir de şu an ısıtıcı 23 derecede bunu 28'e falan çıkarmalı mıyım?
 
Beni şimdiye kadar verdiğiniz bilgilerle aydınlattığınız için herkese teşekkür ederim.
KAPLUMBAĞAM YEM YEMİYOR.
yemi sera raffy I zaten. Hafta içi tüm gün okulda olduğum için cam arkasından güneşlendirmek zorunda kalıyorum. Ve elimden yem yedikleri için artık yem olmuyo hiç. Zaten olsa bile diğer 2 obur ona bi şey bırakmıyolar. Şu an eve yeni geldim ve gördüm ki kabuğu yumuşamış ve yamulmuş. Lütfen bana yardım edin, onu kaybetmekten çok korkuyorum. Şimdi ağzına 1-2 damla vitamin akıtmaya çalışıcam.
KAPLUMBAĞAM YEM YEMİYOR.

Merhaba. Dünden beri su içinde de fazla hareket etmedi, hiç suya girmiyo da değil ama... Dün haşlanmış tavukları minik mink böldüm ve yedirmeye çalıştım ama onu da yemedi.

Akvaryumda kuru bölgeleri var. Hatta bu kaplumbağam ilk aldığım zamanlarda gemi şeklinde olan bu kuru bölgenin hep içine giriyordu. Yani aldığım zamandan beri çekingenliği vardı. Isınma lambaları var fakkat ben onu sadece akşam açıyorum. Çünkü gün içinde onları cam arkasından güneşlendiriyorum.
 
Yardımların için teşekkür ederim.
KAPLUMBAĞAM YEM YEMİYOR.
Merhaba oracle. Büyük kaplumbağa bir arkadaşımdan geldi, o gayet obur ve iyi. Diğer minikleri 3 hafta önce aldım. İlk aldığım zamandan beri utangaçlık vardı zaten. Beni her gördüğünde ya ısıtıcının altına giriyor ya da akvaryumun köşesine sığınıyordu ama yemini de yiyordu. yaklaşık 3 gündür yemiyor,suyun içinde hareketli fakat zamanının çoğunu diğer miniğin üzerinde geçiriyor. Biraz araştırdım ve bu sıralar onlar için üreme mevsimi olduğunu öğrendim, belki bunun etkisi vardır. Gözlerinde bi sorun görünmüyor. nefesi de gayet normal alıp veriyor yalnız şunu farkettim elime aldığımda çok hızlı nefes alıp veriyor. Alt kabuğu da gayet normal görünüyor. Yem olarak sera raffy I kullanıyorum, vitamin de biyo tortvit kullanıyorum ve her yemlerine vitamin ekliyorum. Lütfen bana yardım et, ona bi şey olmasını istemiyorumCry
KAPLUMBAĞAM YEM YEMİYOR.
Arkadaşlar merhaba. Foruma yeni üye oldum ve yardımlarınıza ihtiyacım var. 3 kaplumbağam var. İkisi yemlerini yerken diğeri hiçbi şey yemiyor. Ona bi şey olacak diye çok korkuyorum. Akvaryumlarında ısıtıcı, filtre var. yem yemeyen kaplumbağam ayrıca diğer miniğn üstünde hep. Ne olur bana yardım edin. Ona bi şey olmasını istemiyorum.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.