ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
yeşil reçete
Kullanıcı Grubu:
Kurumsal Üye
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
14 Mart 2007 16:55
Son Ziyaret:
08 Mayıs 2007 00:30
Toplam Mesaj:
3 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
ali şenol
Doğum Tarihi:
04 Temmuz 1969
Yaş:
54
İl:
Ankara
Meslek:
akvaryum balığı üreticisi
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 3 MESAJI

Bilen varmı ?
Acilen balıkları bir başka akvaryuma nakledin, bir başka akvaryumdan (akvaryumcudan) yeni akvaryumunuzun üçte biri oranında akvaryum suyu temin edin, üçte ikilik suyu da 25 derece civarında olacak şekilde aşlayarak kombiden direk alın ve balıkları hemen bu yeni akvaryuma alın, en az 1 gün yem vermeyin, yeni akvaryumda kum olursa balıkların iyileşebilmesi daha hızlı olur. Acelee... Not: eski akvaryumunuzu satmayın başka balıklar ölmesin,, başarılar
 
Bilen varmı ?
Profösyönel balık üreticisi olduğumu ukalalık etmek için yazmıyorum,, bukadar yazılanlar arasında verceğim bilgiyi değerlendirmeye almanız için söylüyorum.
Akvaryum silikonu haricindeki silikonlarda anti bakteriyel maddeler ve insektisitler (böcek öldürücü ilaçlar) vardır. Bu maddeler balıklarda zehirlenme yapar, zehirlenmiş ve ölmüş balığı önce burun ve baş kızarmasından teşhis edebilirsiniz... Akvaryum silikonu kullanmamakla büyük bir hata yapmışsınız, o akvaryumu kullanmamaktan başka çıkış yolunuz yoktur, kesinlikle ısrar etmeyin. Not: küçük ve yavru balıklar bu ortamda hemen ölür, büyük balıklar ise daha çok dayanabilirler.
Lepistesin Kuyruğu Yenmiş Gibi?
Balığın görüntüsünden hasta olup olmadığı anlaşılır, hastalık büyük bir ihtimalle bakteriyel yüzgeç çürümesidir, hastalık ne kadar ilerlemiş olursa olsun, balık ölmeden yetişilir ve antibiyotik tedavisi yapılır ise hayret verici bir iyileşme gözlenir. Fakat akvaryum suyunun dengesi ve rengininde bozulacağı bilinmelidir.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.