ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
sina
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
03 Mart 2007 12:05
Son Ziyaret:
01 Nisan 2008 00:38
Toplam Mesaj:
20 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Sina Akkaya
Doğum Tarihi:
29 Eylül 1987
Yaş:
36
İl:
Istanbul
Meslek:
Öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Sina Akkaya
İST./B.paşa

SON 10 MESAJI

Hepsiburada`nin petshopundan uzak durun
Juenpetmarket.com benim favorim. Ürünün alıcıya teslimatına  kadar gösterdikleri ilgi alaka gerçekten takdire şayan .Ürün yolda iken adres için yaptığım bir ekleme dahi itina ile dikkate alındı.  citronx2008-04-01 14:55:40
Pseudotropheus demasoni (Malawi Zebra) beslemek
İstanbulda demasoni üretimi yapan bir yer biliyor musunuz?
Tutku Akvaryum-tanganyika(Üsküdar)
Tutku akvaryum gibi esnafların burada rekamının yapılması beni çok memnun ediyor.En kısa zamanda uğrayacağım.Artık ticareti, kapitalizmin emrettiği  gibi yapmayan esnaf çok azaldı.İnsanların para kazanmayı hayatın merkezine koymasıyla beraber  müşterisi ile sosyal ilişki kuran esnaflar belki para kazanamaz ama saygı-değer kazanır 
Erkek demasoni deki yara(Fotoğraflı)

Fotoğraf daki erkek demasonimin kuyruk kısmında ki yara başka bir erkeğin vurması sonucu mu yoksa hastalık sonucu mu oluşmuş? Yardım ederseniz sevinirim.Not: Bir haftadır bir s.p. de oluşan kuyruk erimesi sebebiyle baktopur kullanıyorum.

Kuyruk Erimesi İçin En İdeal İlaç
Çok teşekkür ederim. En kısa zamanda tedaviye başlayacağım.Balığı ayırmaya gerek var mı?Şuan boşta tankım yok da.
Kuyruk Erimesi İçin En İdeal İlaç

Kuyruk erimesi için en ideal hangi ilaçtır? Forum da farklı bilgiler var. Sera baktopur mu , sera omnipur  mu yoksa mikrofish mi? Yardımcı olursanız sevinirim.Bir yıllık snow prensesimi kaybettim. Yetişkin s.p. lerimden birinin de kuyruğunda erime var. Fakat snow da kuruk çok hızlı bir şekilde yok oldu erimekten ziyade parça parça kırıldı sanki s.p. de ise erimeye başlayan kuyruğun ucu siyahımsı oldu .Farklı hastalıklar olabilir mi? 

Elverişsiz Şartlarda da Yavru Alabilmek Mümkün.
Erkan Abi iyi geceler.Nasılsınız,iyisinizdir inşallah.Bu yardım teklifiniz bile beni mutlu etmeye yeter.
Elverişsiz Şartlarda da Yavru Alabilmek Mümkün.
  Arkdaşlar ben 3,5 4 aydır tam anlamıyla akvaryum hobisi ile ilgileniyorum, 36 litre sun sun tankımda 5sp 4 snow prenses var, tankın kendi filtresi ve ısıtıcım var bunların dışında 2 haftada  bazen 3 haftada dip çekimi yapıyorum  ,vatozum veya çöpçüm yok 3 günde bir buharlaşan suya ekleme yapıyorum ve en önemlisi balıklarımı çok seviyorum.Bu şartlar altında hiç beklemediğim anda snow umda yavru aldım ilk yavru alışı olacak ki 5 yavru aldım (bi de benim son günü dişi ayırdığımdan yumurtalar zarar görmüş olabilir .Şimdi yavrular çok sağlıklı bir şekilde büyüyorlar (ayrı küçük bir akvaryumda) ve 1.5 hafta geçmeden dişi snow umun ağzı yine doldu.
  Biliyorum şartlar biraz kötü akvaryum kalabalık ve küçük ama bende en kısa zamanda balıklarıma daha konforlu bir yaşam sunacağım.Kısacası şunu söylemek istedim bir yığın maddi etkenin yanında bence balıklarımıza göstereceğimiz sevgi ,ilgi ,alakada çok önemli yer tutuyor.Akvaryumun ve yavruların fotoğrafını eklemeye çalışacağım.
 Belki de snowlar kötü şartları tolere edebilen bir tür olduğu için yavru alabiliyorumSmile  
 
sina2007-05-11 01:35:44
Balık Hafızası
[QUOTE=asil]Slm;
Arkadaşlar balıkların hafızası 6 sn olabilir ancak şunuda unutmayalım ki Allah  insana akıl ,hayvana ise iç güdülerini vermiştir.İnsanlar akıllarıyla sorularınıa cevap bulurken hayvanlar iç güdülerini kullanarak yavrularına bakma, beslenme,en enömlisi yaşamaya çalışması doğayla savaş içinde olması iç güdüleri sayesindedir örneğin; caretta caretta lar yumurtadan cıkar cıkmaz denizi bulmaya çalışır bu onların doğmadan önce genlerinde mevcut birşey balıklarda buna göre hareket ediyor bence doğuştan bu özellik tabi Allah tarafından verirmiş  bunu bilemeyiz.Eğitilebilmeleri ayrı bir konu.
Saygılarımla..........
[/QUOTE]
Thumbs%20Up
Çok ilginç bir olay ve trajik son...
Gerçekten o şartlarda hayat da kalmayı başarabilen bir yavru ileride çok güzel bir balık olurdu. Ne diyelim insan eli doğaya ne zaman müdahale etse bir miktar zarar veriyor   

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.