ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
spunky
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
19 Şubat 2007 17:09
Son Ziyaret:
25 Şubat 2007 02:11
Toplam Mesaj:
9 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Artun Amcazade
Doğum Tarihi:
07 Mart 1989
Yaş:
35
İl:
KKTC
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Artun Amcazade / K.K.T.C.

SON 9 MESAJI

lepistesle ilgili hersey..
[QUOTE=olgi]

Merhaba,

Yavrular artemia ile beslenmeli; Artemia hakkında. Artemia imkanınız yoksa normal pul yemi iyice ezip verebilirsiniz. Ama yine de yetersiz bir beslenme olacaktır. Çabuk ve sağlıklı gelişmesi için artemia şart.

Filitrenin titreşiminden hiç birşey olmaz ancak o yavru su şişesinin içinde fazla dayanamaz ve ölür. Ayrı bir yavruluk (10 litrelik bir akvaryum yeterli), ısıtıcı ve düşük debili bir filitre almalısınız.

Dişi lepisteslerinizden bir tanesi kesin hamileydi. Hamile olmadan doğum olmaz zaten. Muhtemelen diğer yavrular da anaçlara yem oldular. Bu gibi durumlarda yavruluklar çok büyük önem taşır.

Saygılar,

[/QUOTE]

10lt lik bir akvaryum almam şimdi zor..onun yerine 5lt lik plastik bir kavanoz buldum..onu akvaryumun içerisine yerleştirirsem olurmu_?..böylece su sıcak kalır ama yine oksijen olmaz..yavru şimdilik 1tane..oksijensiz kaldığında ölürmü_?..yoksa yavru sayısı artınca oksijene gereksinim olur_?

lepistesle ilgili hersey..
ben lepisteslerimi alalı 4gün oldu..4dişi 2erkek..dün akvaryumun içerisinde 1tane yavru gördüm..çokta sevindim..fakat erkek lepisteslerin yavruyu rahat bırakmadığını gözlemledim..ve bir su şişesinin altını kesip yavruyu ayırdım zarar görmemesi için..ama beni düşündüren bu yavrunun oxijene ihtiyacı yokmu_?..birde şişenin altını iç filtrenin üzerine sabitledim..filtrenin motorunun titreşiminden etkilenirmi diye düşünüyorum_?..dişilerim hamile olmadığı halde bu balığı nasıl dourdular acaba..birde yavruyu ne ile beslemem gerekiyor_?..normal yem attım yemedi..çok küçük daha..nerdeyse sadece gözleri gözüküyor..+yavruluğum yok nasıl bişey olduuğunu bilmiyorum..resim fln yollayabilirmisiniz_?..lütfen yardım!!.
Lepistes ve Moliler
paylaşımlarınız ve ilginiz için teşekkürler.
Lepistes ve Moliler

akvaryumu kuralı daha 5gün oldu..elimde hiçbir ilaç yok..ve kullanmadım..eğer alıp kullanmam gereken bir ilaç varsa yardımcı olurmusunuz_?..negerekirse alırım..yeterki lepisteslerime bişey olmasın.

Lepistes ve Moliler
burada okadarda çok belli olmuyor ama turuncu balıkların birinde sanki pulları zarar görmüş gibi 4-5 tane küçük beyaz nokta var..leke gibi..ewde karbonat yok..yarın alır,dökerim ozamn
Lepistes ve Moliler
işte durdun olan balığın resmi burda..http://img127.imageshack.us/img127/7200/dsci0007efq7.jpgdiğer beyaz balığı çekemedim rahat durmuyor çünkü..birde siyah vardı o lepisteslere saldırıyordu onu ayırdım 1kavanoza koydum..aslında akvaryumda kalan diğer 3balığıda ayırmayı düşünüyorum..içim rahat diil.
Lepistes ve Moliler
akvaryumum 25litrelik..birde erkek lapistesler sürekli akvaryumun en dibinden aniden yukarıya doğru yüzüyorlar..sanki akvaryumdan çıkmak istermiş gibi..hatta izlerken 1-2kez sudan dışarıya çıktıklarını da gördüm..+ akvaryumda olan diğer balıklar ilkgünlere nazaran çok hareketsiz oldukları yerde duruyorlar..sadece 1tanesi hareketli beyaz olan balık..balıkların fotoğrafını çekersem bana neyapmam gerektiği konusunda yardımcı olurmusunuz_?.
Lepistes ve Moliler

akşam lepistes ve molilerim diye bir konunun altına bu mesajı yazmıştım..ama cevapveren olmadı..yenikonu açmak istedim...

slmlar ben forum a şimdi üye oldum ve buda ilk mesajım..böyle bir forum u yapıp, bizlerle paylaşan sizlere teşekkürler..benim bir sorum olacaktı,başka bir konu açmadan sorumu bu başlık altına yazarsam daha iyi olur diye düşündüm..ben 6sene önce lepistes besliyordum ilkokuldayken..şimdi 18 yaşındayım ve tekrar akvaryumumu kurdum..5gün önce 2çift black molly bugün de 4dişi 2erkek lepistes aldım..günde kaçkez yem vermeliyim_?..bu balıkların ayni akvaryum içerisinde yaşamaları sakıncalımı_?.her iki türünde canlıdoğuranlar olduğunu biliyorum..ama akvaryumculuk konusunda pek bir bilgim yok..öğrenmek istiyorum..şimdilik 1otomatik termostatlı ısıtıcım var..suyun csıcaklığı 27-28derece..1tane içfiltrem var..kapasitesi 800lt saatte..3kök te suyun dışına kadar çıkan yosunlardan ektim..fakat akvaryumun dibindeki malzeme küçük deniz taşlarına benziyor..acaba tutarmı diye merakediyorum..biraz fazla yazdım kusurabakmayın..yardımlarınızı,önerilerinizi belkiyorum..şimdiden teşekkürler

lepistes ve molilerim

slmlar ben forum a şimdi üye oldum ve buda ilk mesajım..böyle bir forum u yapıp, bizlerle paylaşan sizlere teşekkürler..benim bir sorum olacaktı,başka bir konu açmadan sorumu bu başlık altına yazarsam daha iyi olur diye düşündüm..ben 6sene önce lepistes besliyordum ilkokuldayken..şimdi 18 yaşındayım ve tekrar akvaryumumu kurdum..5gün önce 2çift black molly bugün de 4dişi 2erkek lepistes aldım..günde kaçkez yem vermeliyim_?..bu balıkların ayni akvaryum içerisinde yaşamaları sakıncalımı_?.her iki türünde canlıdoğuranlar olduğunu biliyorum..ama akvaryumculuk konusunda pek bir bilgim yok..öğrenmek istiyorum..şimdilik 1otomatik termostatlı ısıtıcım var..suyun csıcaklığı 27-28derece..1tane içfiltrem var..kapasitesi 800lt saatte..3kök te suyun dışına kadar çıkan yosunlardan ektim..fakat akvaryumun dibindeki malzeme küçük deniz taşlarına benziyor..acaba tutarmı diye merakediyorum..biraz fazla yazdım kusurabakmayın..yardımlarınızı,önerilerinizi bekliyorum.

spunky2007-2-19 17:25:27

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.