ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
muratciftci7
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
3
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
29 Ağustos 2018 23:15
Son Ziyaret:
6 Saat 48 Dakika önce
Toplam Mesaj:
18 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
7 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Murat Çiftçi
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Adana
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Murat Çiftçi Adana/Çukurova

SON 10 MESAJI

Sista Akvaryum Silikonu Kurumuyor
Tabandaki kayıtlar arasına sıktığım 15mm derinlikte 7-8 mm genişlikte olan silikonların iç kısımları kurumamış parmağımla üstten bastırdığımda alt tarafta oynayan silikonu görüyorum. Fön makinesi, vantilatör, elektrikli ısıtıcı gibi yöntemler işe yarar mı? Ofiste yerde kurduk akvaryumu ayak altında duruyor kaldırıp yerine koymadan önce de su doldurup denemek istiyorum.
Sista Akvaryum Silikonu Kurumuyor
Herkese merhaba. Pazartesi günü kurmuş olduğum akvaryumun köşede kalan silikonları 5 tam gün geçmesine rağmen hala kurumamış. Hava almadığından dolayı kuruyamıyor büyük ihtimal. Daha önce başına böyle bir şey gelen veya tavsiyesi olan varsa çok sevinirim.
Flowerhorn Ve L027 Pleco İçin Yem Tavsiyesi
Teşekkür ederim yardımınız için. Ortalama tüketimleri ne olur kovadan bölme mi almam mantıklı yoksa kovayla mı ? Yardımcı olursanız sevinirim. Aynı zamanda Novo Pleco Xl ile arasındaki farka vakıf mısınız, XL olanın kovasında 12cm den 50cm büyüklüğe kadar olan plecolara verilebileceğini söylüyor acaba hangisi daha doğru bir seçim olur?
Flowerhorn Ve L027 Pleco İçin Yem Tavsiyesi
Flowerhorn ve L027 Pleco için yem çeşitleri önerebilir misiniz ?
720 Litre Tür Tavsiyesi
Hepinize yorumları için teşekkür ederim kafamda aşağı yukarı bir şeyler şekillendi şu an sehpasını yapıyorum akvaryumun yarın sehpayı paylaşırım. Dolabın içine ses yalıtımı için önereceğiniz şeyler var mı ?
720 Litre Tür Tavsiyesi
Çok teşekkür ederim yorumunuz için peki yanına vatoz ve salyangoz atılabilir mi ?
720 Litre Tür Tavsiyesi
200x60x60 ölçülerinde bir akvaryum yaptırdım. Dış Filtre Fluval FX6
Isıtıcı Eheim Thermo Control 400 Watt
Hava Motoru Eheim Pond 1000
Midas beslemek istiyorum fakat çift olarak veya 4-5 adet atmam sakıncalı anladığım kadarıyla ama büyük boyutlu ve renkli bir tür beslemek istiyorum mümkünse 4-5 tane tür tavsiyesi hakkında yardımcı olursanız sevinirim. İyi Forumlar.
Sakallı Ejder (bearded Dragon) Teraryumu
15 tane natteri 120 tane lepistes var zaten
Sakallı Ejder (bearded Dragon) Teraryumu
Merhaba abilerim, umarım bana yardımcı olabilecek birileri çıkar diyerek başlamak istiyorum. 100*50*50 boyutunda bir sakallı ejder teraryumu kurmak istiyorum. Tabanda ne kullanmam konusunda bi karar veremedim, kum diyen var sürüngen halısı diyen var cam kalsın diyen var gazete kağıdı diyen var benim içimden deniz kumu geçiyor doğrusu. Onun dışında exo terra ısıtıcılı kaya alacağım büyük ve sığ bir su kabı alacağım hem banyo yapar içinde. Exo terra uvb 150 alacağım lamba olarak ve yanınbda ısıyı sağlaması için osram r80 alacağım. Gündüzleri osram geceleri kayayı açarım böylece ısı korunmuş olur. Fikri, önerisi olan lütfen yardımcı olsun. İyi forumlar.[EDIT]muratciftci7,2019-01-18 08:58:54[/EDIT]
Akvaryum Kuruyorum. Sorularım Var Hobiciler.
Öncelikle hoşgeldiniz. Bu saygıdeğer yaklaşımınız çok hoşnut etti beni. 10 yaşımdan beri akvaryumum var ilk başladığımda çok hatalar yaptım plastik bitki koydum, uyumsuz balıklar koydum vs. ! hafta önce hobiye başlamadım ve yazacaklarım yaşımın ufak olmasına karşın tecrübedir. Plastik bitkide balığı etkileyip etkilememesi balığın tamamen kendine kalmış ancak plastiği suya koyduktan bir süre sonra suyun üzerindeki kabarcıkları görebilmeniz mümkün. Tavsiyem aldığınız gemi, batık vs. ilk tuzlu suyla yıkayıp kaynattıktan sonra koymanızdır balık kaybından iyidir. Ben bu hobiye başladığımda 2 tane japonum vardı. Şuan 13 tane natteri, 120 tane lepistesim var. Ciddi bir hastalığa girmiş bulunmaktasınız[:)))]. AAllah yardımcınız olsun.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.