ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
theberk
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
28 Mart 2016 14:34
Son Ziyaret:
31 Temmuz 2019 03:34
Toplam Mesaj:
3 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Mehmet Berk Arslan
Doğum Tarihi:
05 Ağustos 1990
Yaş:
33
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Mehmet Berk Arslan

SON 3 MESAJI

140litre Bitkili Akvaryum Kurulumu
Selam elinize sağlık,ben en son kurulumu beğendim.Hatta en son hali,kayaların üzerine ağaç da oturtulabilecek şekilde olmuş bunu da düşünün.Yeni kurulumda yosun olma problemi nasıl çözülecek kesin yolu bilmiyorum ama bazı önerilerim var;dry star method denenebilir veya çok bitki-yüksek co2-siklusunu tamamlamış media-düşük ışık-güzel akıntı veya balık koymadan fazla sayıda nerite-shrimp koymak;bitkiler büyüdükten sonra balık eklemek.
Kolay gelsin:)
T5 Kullanan Arkadaşlar, Lamba ve Balastlarınız Ne Kadar Isınıyor?
Merhaba,konuyla ilgili başlık ararken buna denk geldim çok zaman geçmiş olsa da yazacağım.39w 2 adet grolux 2 adet aquastar aldım ve armatür yaptım.2 adet 2x39w osram elektronik balastım var.Lambalar ve florasan elinizi yarım saniye değdiremeyecek kadar sıcak.1 saniye zor tutarsınız elinizi.Anlayamadım biryerde hata mı yaptım,böyle mi olması lazım.
Karbonat-Sitrik asit CO2 sistem yapımı 9 tl. maliy
[QUOTE=turkbaytar]

Hayır vortex kullanıyordum ama vazgeçtim normal seramikli diffüzör kullanıyorum.1 bar basınçta(alette yazan değer) fazlasıyla küçük kabarcık çıkmasına yetiyor.

Hava taşı hava motoru vs. böyle şeylerden nefret ediyorum. [:)] Sadece dış filtre şelale aparatını karşı cama doğru akvaryumun üst tarafında su içinde çevirdim.Böylece hem akvaryum içi hafif bir dalga hemde su üstünde dalgalanma yaratarak gaz alışverişini sağlıyorum.[/QUOTE]

Merhaba Erdal bey,youtube videonuzun altina da yorum yapmistim,oradan buraya geldim,foruma kayit oldum ilk yorumumu yapiyorum.Yabanci yazilarda tup mu maya mi diye arastirirken bu sitrik asit yolunu ogrendim,sonra Turkiye'de var midir bunu kullanan derken forumdaki bu konuya ulastim,iyi de oldu:) Kullandiginiz bu modelin kodunu vereblir misiniz ben de siparis edecegim.Bunun D501 modeli de var,daha pahali 40 dolar civarinda.Ikisinin arasinda kaldim.Kodunu verirseniz ozelliklerini karsilastiracagim.
Merak ettigim diger birsey de,1 aydir sorunsuzca kullanginizi yazmissiniz,hic ph olcumu yaptiniz mi?Surekli kullanmaya bagli ph dususu olmus mudur diye merak ediyorum.Hem tehlikeli degil,stabil CO2 kaynagi,hem de ucuz bir sistem.Paylasim icin tesekkurler.
(Pc klavyesi turkce klavye degil,bu sebeple bazi harfkeri turkce karakter yapamiyorum kusura bakmayin)

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.