ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
AhmetKazakci
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
4
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
22 Mart 2016 04:03
Son Ziyaret:
06 Kasım 2016 03:57
Toplam Mesaj:
6 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ahmet Kazakcı
Doğum Tarihi:
21 Ekim 1993
Yaş:
30
İl:
Izmir
Meslek:
Tıbbi Tanıtım Temsilcisi (Öğrenci)
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Ahmet Kazakcı - Meraklı, Balıksever.

SON 6 MESAJI

Astronot Yumurtası Gelişme
[QUOTE=ehith]

Yumurtalari dip çekimi yaptiğim hortumla yarısını aldım; kuluçka makinesine döktüm. Almadığım yumurtalari yediler. Zaten aldiklariminda yarisindan fazlası bozuldu.Şuan çok fazla kaybim oldu benimde acemiliğim. Çok hassas ve küçükler. [/QUOTE]

Öncelikle hayırlısı olsun, İnşallah kalan kısmı sağlıklı bir şekilde büyütebilirsiniz, fakat bir sorum olucak Astronot ve Albino astronot çiftleşince yavruların akıbeti ne oluyor? Yani renkleri bozukmu oluyor, yada bi kısım siyah bi kısım albino mu?
betta ve japon balığı bir arada yaşar mı?
[QUOTE=LongLiveRES]

Kusura bakmayın Ahmet bey o ara bu konularla ilgili çok konu dönüyordu o yüzden sizede sert çıkmışım biraz haddim olmayarak. Siz nasıl istiyorsanız öyle bakarsınız buna ne ben ne başkası karışamaz fakat eğer isterseniz akvaryum tercih etmeniz sizin ve balıklarınız'ın mutluluğu açısından daha iyi olacaktır keyifli hobiler [:)][/QUOTE]

Ne kusuru estağfurullah haklısınız, birkaç gündür araştırıyorum benimde içime sinmedi en azından bi 20lt küçük akvaryum alıp bettayı içine koyucam yarın.
Lepistes Akvaryumu
[QUOTE=Z.mesut]Birtür yeşillik var kumda buyuyebiliyormus balikları attıktan sonra koyabileceğimiz yapacaz bişeyler inşallah bir de bu ısıtıcımız şu an fişte olduğu halde durdu kendisi otomatik mi duruyor yoksa bozukluk mu var teşekkürler[/QUOTE]

Pardon ısıtıcınızın markası modeli neydi? Atman marka tavsiye ederim suyun seviyesi azalsada dışta kalan kısım zarar görmüyor. 6 yıldır kullanıyorum taş gibi. İçiniz rahat olsun ısıtıcılar otomatik olarak durur bir süre sonra yine ısıtır.
Midas Ciklet Soru ?
[QUOTE=Aoura]Ben 171 lt saf iki midas beslemiştim. Ama hacim küçüklüğünden daha büyük akvaryumu olan birine verdik. Bana niyeyse saf gibi gelmedi. Umarım yanılıyorumdur.[:(][/QUOTE] Midas ve Papağan çiftleşince yavruların yarısı midas yarısı papağan oluyor. Yani birkaç defa şahit oldum. Fakat hiç papağan-papağan çiftleşmesine şahit olmadım. Kafam karışık yardımcı olursanız sevinirim.
betta ve japon balığı bir arada yaşar mı?
Merhabalar 1 haftadır fanusta betta ve japon besliyorum. Bakımını iyi yapıyorum, arada bir betta japonu rahatsız etsede en ufak br ısırık dahi yok mutlu mesut yaşıyorlar.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.