ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Burakkkk
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
3
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
14 Eylül 2015 12:49
Son Ziyaret:
26 Eylül 2016 22:42
Toplam Mesaj:
20 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Burak
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Yurtdisi
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Burak önal

SON 10 MESAJI

Kusura Bakma Akvaryem Buraya Kadar
[QUOTE=Ouzz]Merhabalar;

Dün akşam aşağıdaki yemlerin siparişini verdim. Daha sonra aradığımda kargoyu hazırladıklarını bugün (dün) için kargoya yetiştirmeye çalıştıklarını söylediler. En geç yarın (bugün) kargo vereceklerini söyledim. Bakalım. İlk siparişim. Sözlerinin eri değilse, oyalamaya çalışırlarsa bir daha sipariş vermeyeceğim.

Tetra Discus Bits (Açık) - 100gr.
Ahm Marin Discus Special Granulat 100gr
Gemma Best Formula Discus 100gr (Açık)
ArtAkua Superrior Discus Büyütme Yemi 100gr. Açık
Sera Discus Granulat Açık - 100gr.
Omega One Super Color Discus Pellets 50gr (Açık)
Rotifish Decapsulated Kabuksuz Artemia 100gr.
Tropical Discus Gran Wild 100gr Açık
Tetra Delica Bloodworms 100ml / 8gr
Ahm Marin Spirulina Garlic Sarımsaklı Yem 100gr. Açık
[/QUOTE]
Oğuz bey, yemleriniz Zaman'ında ve eksiksiz geldi mi?
Canon
[EDIT]Burakonal,2016-05-17 17:46:47[/EDIT]
Bu Yem Hakkında Bilgisi Olan
Benim ihtiyacım olan öncelikli olarak dondurulmuş canlı yemler. Bu yemlerinde gönderimi biraz sıkıntılı hava yoluyla gelecekse eğer direk teslim almak lazım. Bunların yanı sıra maliyet konusu da önemli, ücretsiz kargo gönderiminin olduğunu söylemişsiniz bu avantaj fiyatlarda firmayla görüşülerek yüklü bir alım yapıldığında dahada cazip hale getirilebilir. Sonuç olarak bu iş için tecrübeli arkadaşlar toplu alım etkinliği düzünlerse bayıla bayıla almak düşer bizlere...
Bu Yem Hakkında Bilgisi Olan
Başar bey, bahsettiğiniz yemden elimde var discuslar genelde hayır demıyorlar. Yanlış hatırlamıyorsam paketinde %50 gibi bir protein değeri olduğu yazıyordu.
Yem getirtme imkanınız varsa eğer ve dondurulmuş yem getirtebilirseniz bizleride unutmayın.
Bu Yem Hakkında Bilgisi Olan
Son zamanlarda google fotoğraflarında özellikle discusların bu fotoğrafdaki yemle beslenildiği fark ettim. Lütfen bu yem hakkında bilgisi olan arkadaşlar bizimlede paylaşabilirler mi?
Not fotoğraf alıntı olup kaynağı bilinmemektedir.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/177698/9_image.jpeg[/IMG]
Kusura Bakma Akvaryem Buraya Kadar
Merhabalar arkadaşlar.
Bende bahsi geçen firmadan ilk olarak geçen ay alışveriş yaptım ve sipariş vermiş olduğum ürünleri teyit etmeme rağmen günler sonra kargomun gelmemesi üzerine aradığımda ellerinde sipariş verdiğim ürünün olmadığını söylediler bende muadilini gönderin dedim diğerlerinde bir sorun olmadığını söylediler tekrar ama farklı yem gönderdiler. Bu ay tekrar siparişim oldu ve ardından arayıp ürünlerin stok durumunu sorduğum kesinlikle proplem olmadıgını hatta bir saate kadar kargolayacaklarını söylediler aradan bir hafta geçmesine ragmen ne kargo var nede her hangi bir şekilde bilgilendirme.
Sonuç olarak ekmek teknesidir, kul yapısıdır karalamak hiç bir şekilde hoş olmaz ama en azından tedbir amaçlı illada sipariş verilecekse kapıda ödeyerek ve kargo kontrol edilerek teslim alınmalıdır. Tabi gelirse...
Yeni Kurulan Discus Akvaryumu
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/177698/6_image.jpeg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/177698/5_image.jpeg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/177698/4_image.jpeg[/IMG]
Celal bey, balıkları yerli bir üreticiden eş diye aldık. Balıklar aynı batım olduğu düşünülürse birbire oranla boyları gövde ve kafa kalınlıkları hayli farklı ama erkek olanın finleri beni de düşündürüyor. Larva görmeden emin olamıyacagımız şuan için kesin gibi [:(]
Tangerine Mi Yoksa Piegon Blood Mu
Celal bey, yorumlarınız için teşekkür ederim. Aslına bakarsanız 20 yılı geçti akvaryum hobimiz ama discusda çok yeniyim. İnanın çok keyifli ama bir o kadar da telaşlı ve endişeliyim. Sanki evcil hayvan değilde evlatlık aldık her anları her hareketleri ayrı bir uğraş bizlere. Kuru yemi begenmezler (New Life Spectrum Discus Formula, Sera discus, Tetra discus vs.) dondurulmuş yem bulmak ayrı dert maliyeti ayrı dert ama mecburen temin edip veriyorum dondurulmuş ve kurutulmuş yemleri. Mama yapımı zaten ayrı bir olay kılosu 200 lirayı buluyor piyasada. Hic tecrübe etmemiş biri için benim gibi acaba yapsam yerlermi endişesi de cabası. Bu arada yarın mama yapımınada uğraşacam.
Yani bir dokunun bin işitin, bizimkisi[:D]
Tangerine Mi Yoksa Piegon Blood Mu
Celal bey, yorumunuz için teşekkür ederim gözlemlediğim kadarıyla benim balıklarım da sadece üreme dönemi içerisinde görülen bir durum bu pigment atma. Onun dışında her şey yolunda ve pigment atma olayı da her hangi bir sıkıntı teşkil etmiyor aksine balığı besleyen kişiye farklı bir durum oldugunu haber veriyor. Kötü su koşulları, stres gibi.
Tangerine Mi Yoksa Piegon Blood Mu
Aşağıda fotoğrafı görülen discus, sizce hangi tür olmalı?
Cevaplarınız için teşekkürler.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/177698/4_image.jpeg[/IMG][.jpeg[/IMG]

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.