ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
semih96
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
11 Şubat 2015 20:14
Son Ziyaret:
10 Mayıs 2016 15:42
Toplam Mesaj:
19 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
semih cam
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

semih cam

SON 10 MESAJI

japondan anlayan bi yardımcı olsa pls.
Merhaba arkadaşim bende japon besliyorum ve bendede 2 tane teleskop var. ilk başta aynı sıkıntıyı bende yaşıyordum , yem attıgımda diger balıklar hemen yiyorlardı teleskoplar ise gözlerinin yanda olmasından dolayı yemi göremedikleri için yemleri yiyemiyorlardı. Bende şöyle bir çözüm buldum , elimde bulunan yemin içersinden bir tane alıp, toz haline getirdikten sonra, akvaryuma atıyorum diger balıklar su yüzeyine çıkıyorlar , teleskoplarda bunu fark edince onlarda çıkıyor, hepsinin yukarda oldugu andada yemin geri kalan kısmını atıyorum böylece onlarda beslenmiş oluyor ve sıkıntı ortadan kalkıyor.eger sormak istedigin başka birşey varsa bu yorumun altına yazabilirsin.semih962015-04-06 23:42:14
Japon ölüm nedeni ne olabilir?
Akvaryumda iç filtreden ve kumdan başka birşey yok .
Ölen balık erkekti, zehirlenme olsa digerlerinde herhangi bir problem yok.
Japon ölüm nedeni ne olabilir?
Slm arkadaşlar akvaryumumda 5 adet japonum vardı ,bu sabah baktıgımda hepsi yaşıyordu ,yaklaşik 10 dk sonra baktıgında bir tanesini ters dönmüş bir vaziyette gördüm .Balıgı inceledigimde pulları sökülmüş ve yüzgeçleri erimiş, sizce neden ölmüş olabilir ?
Bu durumda ne yapmam gerekir?
Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler...
atman hava motoru
Arkadaşlar atman marka hava motoru almayı düşünüyorum (50 cm hava taşi için).internette birçok modeli var fakat hangisini alsam karar veremedim,benim için sessiz olması ve güzel hava basması önemli ,kullanan arkadaşların düşüncelerini bekliyorum.Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Beta
Arkadaşim ben betayı çok araştırdım.Sana şunu söyleyebilirimki erkek betaların % 99 tek yaşarlar, özellikle kendi türüne karşi çok saldırganlar,dişileri başka balık türleri ile yaşabilirmiş, bakımı kolay seni pek yormaz. Ama sen 1 d 1 e düşünüyorsan ayrı akvaryumlarda beslemeni öneririm .dişinin çiftleşme zamanı gelince alıştıra alıştıra erkek betanın yanına koyabilirsin.Benim beta hakkındaki düşüncelerim bunlar gerisi sana kalmiş . İyi günler.semih962015-03-01 12:58:15
Dişi beta ile japon
Arkadaşlar 1d 1 e beta almak istiyorum. İçinde 5 tane japon olan 80 litrelik akvaryumuma dişisini, 20 litrelik olanına ise erkegini tek koymayı düşünüyorum.İnternette araştırdıgım kadarıyla dişi beta uysal oluyormuş sizce bir sıkıntı yaşarmıyım.Degerli düşüncelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
japon balıgı ile cikletler anlaşabilirmi
Peki yanlarına hangi türleri koyabilirim.Akvaryumda değişik balıklar olsun istiyorum.
japon balıgı ile cikletler anlaşabilirmi
Selam arkadaşlar .80 litrelik akvaryumumda 5 japon balıgı besliyorum bunlardan 2 tanesini çıkartıp 1d 1e  ciklet koymak istiyorum sizce bir sıkıntı olur mu ?
Yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.
japon balıkları birbirini kovalar mı?
Bende 4 tane japon vardı sonra bitane daha aldım, akvaryumun  içine koydugumda , İlk başta sakindiler sonra en hareketli olan balıgım yeni  gelen balıgı sürekli kovalamaya başladı.Bende bişey olmaz diye ayırmadım sabah kalktıgımda akvaryumda yumurtalar vardı.Ama birbirine zarar verme olayı yoktu.Ben olsam ayırırdım.Çünkü sonucu ölüm olabilir. semih962015-02-23 18:06:32
Japon cinsiyet ?
Bu arada japon balıkların güzelmiş maşallah.kendinmi büyüttün yoksa aldıgında böylemiydiler çok diri ve canlı duruyorlar.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

  • 25 Online Kullanıcı, 14 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.