ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Lodos
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
11 Aralık 2013 14:23
Son Ziyaret:
24 Aralık 2013 00:54
Toplam Mesaj:
4 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Lodos Ertürk
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Balikesir
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 4 MESAJI

Akvaryum çatlaması
Beyefendi zaten balıklara fanusta bakmaya devam etmeyeceğim vereceğim yere gidene kadar 3 gün bende kalmak zorundalar benimde balıklara bakabileceğim başka bir yer kalmadı. Lütfen birdaha yanıt yazarken daha dikkatli okuyun. Saygılar.
Akvaryum çatlaması
Arkadaşlar akvaryumum çatladı. 3 yerden yanlamasına. Zaten 4 tane balığım kalmıştı 2 Vatos 2 Melek. Akvaryumu temizliyordum kumunu tekrar koydum su koydum ve çatladı şuanda 4 balığım akvaryumu temizlerken geçici olarak koyduğum fanustalar. Maksimum 3 günüm var bu balıklara 3 gün fanusta nasıl bakabilirim? Filtre yok ısıtıcı yok suda bir hareket yok. Lütfen yardımcı olun 3 güne kadar balıkları başkasına vereceğim. Peder bey başka akvaryum almayacağını söyledi. Acil olarak yardımınıza ihtiyacım var. Bu arada konuyu nereye açacağımı bilemediğim için buraya açtım gerekirse taşınır. :)Lodos2013-12-22 20:43:47
Hasta Japon Balığım
Contra-Ichthyo diye bir şey yanlış yazmadıysam. Pet shoptakiler bunu önerdi ama hastalığı anladıklarını sanmıyorum. 
Hasta Japon Balığım
Arkadaşlar merhaba. Japon balığım hastalandı. Durumu şöyle anlatayım çok hareketli balıktı. Yemleri çok güze yiyordu. Fakat geçtiğimiz haftalarda kuyruğunda beyaz beneğe benzer benekler oluştu ama dışa doğru çıkıktı. Daha sonra kuyruğun tam başlangıç noktasında pamukçuk gibi daha büyük bir şey oluştu. Daha sonra bunlar kayboldu fakat kuyruğunun sağ tarafında kırmızı bir yumru oluştu. Daha sonra bu yumru kayboldu fakat bu sefer sol tarafında aynı kırmızı yumrudan oluştu. Tümör gibi görünüyordu. Ertesi gün yumrular kayboldu ama bu sefer kuyruğu beyaz pamukçuk gibi tarif edemediğim bir hal aldı ve şuan balığım sürekli su yüzeyinde yüzüyor. Çok cansız ve doğru düzgün yem yemiyor attığım yemler hep su yüzeyinde geziyor. Bu hastalık başladığından beri ilaç kullanıyorum fakat kesinlikle bir faydası olmuyor. Lütfen yardım edin arkadaşlar son çarem burası yoksa balığım ölecek. Resim atıyorum daha iyi anlayabilmeniz için umarım bir fikriniz vardır şimdiden teşekkürler. 



SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.