ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
aybrkcmn09
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
14 Ekim 2013 22:18
Son Ziyaret:
10 Ocak 2014 21:10
Toplam Mesaj:
66 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Fedor Drakon Ayberk Çimen
Doğum Tarihi:
10 Ekim 1996
Yaş:
27
İl:
Aydin
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Fedor Ayberk ÇİMEN.
70x30x40(h) Amazon doğal yaşam ortamı.

SON 10 MESAJI

Desert Amazon River- Amazon doğal yaşam akvaryumum
Merhaba arkadaşlar, uzun süredir foruma ve konuma giremiyordum bunun sebebi yoğun sınav hazırlıklarımdan dolayı zaman bulamamamdı. Bu gün kendime ayırdığım boş zamanda hem göz atmak hemde konumu son olanlar hakkında güncellemek için foruma ziyarette bulundum. Öncelikle akvaryumum hakkında bir kaç bilgi vermek istiyorum son fotoğrafı yüklediğim zaman diliminden beri dekorda hiç bir değişiklik yaşanmadı sadece biraz daha dipte tortu oluşma yolunda adımlar atıldı ve olumlu sonuçlar alındı. Akvaryumum da canlı konusunda hiç bir olumsuzluk Allah'a şükür yaşanmadı balık kayıplarım şu ana kadar hiç olmadı hatta balıklarım gözle görülebilecek şekilde büyüme gösterdiler ve güzelleştiler. Akvaryuma eklemek istediğim tetraları ekleyemedim nedeni ise Aydın'da bulamamam fakat bunda da benim vakitimin olmamayışı sebebiyle akvaryumculara sık gitmememin de etkli olduğuna inanıyorum. Küçük fakat benim hoşuma giden bir problemimde oldu akvaryumda kendi kendine adi salyangoz türedi gerçekten görüntüleri ve doğallıkları hoşuma gittiği için karışmadım ve karışmak da istemiyorum. Fotoğraf zamanımın kısıtlı olmasından dolayı ekleyemedim ama en kısa süre içerisinde eklemeye özen göstericem sağlıcakla kalın.
40 40 40 Amazon'umtrak :) Sayfa: 9
Kolay gelsin Umut ağabey öncelikle tebrikler. Çok küçük önerilerde bulunmak istiyorum kendimce. Ağabey ben önerilerimi iki guruba ayırmak istiyorum birincisi kesinlikle uygulamanı tavsiye edeceğim uygulamalar olucak tabii bunları uygulayıp uygulamamak güzel gönlünüze kalmış. Bana göre öncelikle arka planınızı siyah yapmanız olacak, Amazon biyotop akvaryumlarına gerçekten de siyah arka fon dışında pek bir renk gitmiyor. Onun dışında eğer uyduğun takdirde kendimce daha iyi bir akvaryum çıkarabileceğini düşündüğüm fakat uymasan da kaybedeceklerinin olmayacağı önerilerim var. Daha fazla dal ve klasik amazon biyotopu vazgeçilmezlerinden kuru yaprak eklemeni tavsiye ederim. Işığında akvaryuma yetersiz olacağından daha fazla bitkilendirmemeni tavsiye ediyorum. Şu an yazacaklarım bu kadar. Gerçekten güzel bir akvaryum olma yolunda ilerliyor kanımca. Bir isteğin varsa iletebilirisiniz şu aralar foruma yoğun sınav çalışmalarım sebebiyle giremiyorum fakat isteklerini gerçekleştirmeye çalışırım. Tekrar tebrik ediyorum her şey gönlünce olsun.
Kireçlenme.
Merhaba kullanılmayan bir akvaryum var elimde fakat camları hafif kireçli nasıl temizleyebilirim?
Amazona Giriş
Mehmet ağabey maaşallah akvaryumların harikulade özellikle apistolarına bayıldım fakat her güzelinde bir kusuru vardır, üçüncü akvaryum olmamış be ağabey.  Ağabey ilk akvaryumunla benim akvaryumum benzerlik gösteriyor vallahi telif hakkı isterim. 
Desert Amazon River- Amazon doğal yaşam akvaryumum
Öncelikle Ömer ağabey yorumun ve konuyu taşıman içi çok teşekkür ederim, Umut ağabey yorumların için teşekkürler benimde ablam İzmir'de oturuyor gelip giderken alışveriş yapma imkanım oluyor teşekkürler. Ayrıca seneye inşaallah Üniversiteye İzmir'e gelirsem sizinle yüz yüze akvaryum sohbetlerinde bulunmak isterim. Yaprak tavsiyeleri için bunu en kısa sürede uygulayıp fotoğrafınıda yayınlayacağım. Teşekkürler.
100 lt melek (yeni fotoğraflar eklendi)
Tekrar özür dileyerek tabii ki bu emeğe göre değişebilir ben şahsen blackwater biyotopumu gerçekten iki haftada yoğun emeklerle bakınız hangi noktaya getirdim. http://www.akvaryum.com/Forum/desert_amazve111;n_river-_amazve111;n_dogal_yasam_akvaryumum_k728989.asp
Bitkili Amerikan Esintisi 77
Bekliyoruz fotoğrafları. :)
Karanlık sulara düşen İlk ışık- Güney Amerika..
[QUOTE=nesta][QUOTE=aybrkcmn09]İhsan ağabey dip yemi olarak ne kullanıyorsunuz?[/QUOTE]
Çöpçüler için JBL Novo Tab kullanıyorum..Çok severek yiyorlar..Diğer balıklar içinde kullanılabilir bir yem..
[/QUOTE]  

Bende o yemden kullanıyorum çöpçülere tek yem sorun olur mu diye merak etmiştim.
melek balığı
Yok beğendim ondan sordum zaten. :) Balıkçı mı onlar.
100 lt melek (yeni fotoğraflar eklendi)
Hocam kusura bakmayın blackwater akvaryumu demişsiniz ama şu an blackwater denilebilecek hiç bir şey yok ortada.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.