ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
YALÇINKAYA
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
29 Mayıs 2013 17:30
Son Ziyaret:
15 Aralık 2013 20:14
Toplam Mesaj:
37 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Hakan Celalettin YALÇINKAYA
Doğum Tarihi:
19 Temmuz 1975
Yaş:
48
İl:
Izmir
Meslek:
avukat
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Hakan Celalettin YALÇINKAYA

SON 10 MESAJI

2 Hafta da bereket geldi bile :)
Gübre veya normalden farklı suya eklediğiniz ürün varmı? Güzel sonuç aldığınız için öğrenmek istiyorum. İyi günler
Akvaryuma Bonsai Ağacı
[QUOTE=selçukdurmaz]Bugüne kadar yaptığım tasarımların en 5 tanesinde farklı tür kökler ve ağaç dalları kullandım.Üzüm kökleri,kayısı kökü,doğadan uygun gördüğüm kuşburnu,iğde dalları kullandığım türlerin bazılarına örnektir.Uygulaması kurutmak,kaynatmak ve kabukları soyularak güzel bir temizlik sonrası tasarımı oluşturmak.

Yat verniği uyguladığım 2 uygulamam oldu yalnız şuan bir uygulamanın fotoğrafları bende mevcut
''Kırık köprü'' olarak adlandırdığım eksikleri olmasına rağmen yarışmaya katılım sağlamak adına en son hali ile fotoğraflayıp yarışmaya katıldığım bu tankta meşe ve kayısı ağaç dalları kullanıldı.İşlemde 3 kat yat verniği ile kurutma yapıldıktan sonra tasarım oluşturuldu.En az 2 gün ara ile toplam 3 kat yat verniği uygulamasının su emilimini tamamen sıfıra indirmesi çok güzel bir durum.Yalnız tasarım verilirken suyun kaldırma kuvveti hesaba katılarak çok iyi bir şekilde sabitlenmesi gerekmektedir.Umarım yardımcı olabilmişimdir.
[/QUOTE]

Merhaba harika bir akvaryum olmuş. Yazacak kelime bulamadım. Bende akvaryumda bu pamuklanmayı köklerde gördüm. Vernik zamanla suya salınım yapmıyormu? Balıklarımı kaybetmek istemiyorum.
Ege Akvaryum yanmış
Dükkanınada gitmedim. Tanımıyorum. Zor bir dönem. Geçmiş olsun. Dilerim hemen toparlanırlar.
Birde ticarethane olduğu için ellerinde olacak malların ve canlıların faturası bulunmalıdır. Bundan dolayı akvaryumlardakileri götürmek doğru olmayabilir. Alışverişte burayı tercih edip, desteklenirse daha uygun olur. Alacaklarımda bende tercih etmek isterim. Bilenler adresini yazarsa iyi olur.YALÇINKAYA2013-07-22 22:43:07
Geleneksel İftar Buluşması 25.07.2013
İnternette dolaşırken izmirakvaristler forumunu buldum. İftar yazısını ordada okudum. İftar buluşması konusu var.  Burada faal yazmayan kişilerin yazılarını orda okudum. Bu işler bana karışık geldi. Orda burda. ayrı kişiler. Herhalde izmirliler ayrılıp burada yazıyorlar dedim. Bu etkinliğe katılmayı düşünüyordum. Birde menülerin altında katılmayı iletin yazılmış. Kimdir düzenleyici veyahut yöneticisi. İnsanlar herhangi bir memnuniyetsizlik durumunda kiminle görüşüyor. Yönetici varsa pasif gösterilmesi orada burada ayrı ayrı başka gruplarında bulunmasından dolayımı? Duyurulan bu etkinliğin program ve içeriği hakkında hiçbir bilgi yok. Kamuoyuna açık bir duyuru ve düzenleme yapılıyorsa bunun sorumlusu olmalıdır. İçerik konusunda menü ve ramazan dışındada detaylı bilgi vermeniz gerekmektedir. Aynı kaygıları yaşıyorum. İstanbul ve Ankaralı akvaristler bölümlerinde iftar konularını kişiler açmış. Burada izmir duyuru diye açılmasının sebebinide merak ediyorum. Müşteri toplantısı gibi olacaksa sıcaklarda yorulmayıda istemem.
Ulaşımı kolay akvaryumlar
[QUOTE=yılmazbaş]Keşke bu çarşamba gitseydiniz yeni parti balık gelecek miş.(Cupcupa)[/QUOTE]

 Bitkileri aldım. Şu anda memnunum. Hiçbir bozulma veyahut çürüme olmadı. Kesinlikle izmirde ilgisi ve bitkileri çok güzel bir akvaryumcu dükkanı.

 Balık konusunda kararsızım. Discus düşünüyordum. Fakat bitkili tankta sorun oluyor yazılmış. Vazgeçtim. Biraz neon ve canlı doğuran eklemeyi düşünüyorum. Balık ile kararsızlığım var. Bakalım ne olacak. 

 İlgilenip yazdığın için teşekkür ederim. Çarşamba akşamı İzmirde olursam eğer bir uğrayayım. Almasakta göz zevki yaşarım.
Ulaşımı kolay akvaryumlar
Yazıları okudum. Bugün cup cup akvaryuma ve altın akvaryuma gittim. 

İzmirde bitkili akvaryum yapmak isteyen kişilere şiddetle cupcup akvaryumu öneririm. Çok ilgililer. Çok bilgililer. Ve fiyatlarıda bana uygun geldi. Alışverişte yaptım. Bitkilerimi yerleştirdim. Balık konusunda hala kararsızım. Bakalım neler olacak ? Akvaryumu bitirince resimlerini paylaşmayı düşünüyorum.


YALÇINKAYA2013-07-20 23:44:47
%14 Ham Yağlı Yem Hakkında
[QUOTE=unotim123]Yağ yemek yağlandırmaz. Karbonhidratlar yağlandırır. Yağ içeriğinin yüksek olması yemin sağladığı enerji ve esansiyel yağ asitleri açısından büyük avantaj.[/QUOTE]

Onur bey biraz daha açıklarmısınız. Yani yemde un ürünleri gibi ürünler kullanılması hatamıdır
Artakua kalitesi dediler ama
Firmadan hala mailime cevap gelmedi.  Bugün bir tane daha attım. 

Merak ediyorum bu firmanın fabrikasını bilen varmı? 

Bu kadar duyarsız olmaları çok kötü.  
Bar Tarzı Akvaryum
Çok güzel olmuş. Elinize sağlık. Birde camda delik olup tesisata bağlasaydınız. Su boşaltımı kolaymı ve filtreyi nereye bağlayacaksınız? Az sayıda kendisi  büyük balık güzel olur. 
yunus yem listesi hakkında
Arkadaşım bende araştırıyorum. Genelde satış yapan kişiler pazar günü aç bırakıp pazartesi sevkiyat yaparlar. Dükkanlarda aynı düşünce ile hem tatil yapıyorlar hemde balıklarını hazırlıyorlar.
Yem listen çok güzel. Balıklarını sağlıkla büyüt. İyi akşamlar

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.