ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
alpben10
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
04 Ocak 2012 10:36
Son Ziyaret:
25 Haziran 2013 09:40
Toplam Mesaj:
28 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
ALP DEMİR
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Balikesir
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

160x60x70 trop.

SON 10 MESAJI

Buda Malawi tankım
Dün Icemanların 1 dişisinde Yumurta Vardı Tam 19 Gün Olmuştu.Kusturmak İçin Baktığımda N yazık ki Yavruları Ya Ağzından Kaçırdı Yada Yanlışlık İle Kendisi Yedi 2.Anneliğidi bu ben ona yoruyorum ama üzücü bir durum..
Biraz Elden Geçmesi Gereken Yunus Tankım
bir hobici olarak kendimi kınıyorum bu konuda ama hakikaten ilgilenemicek pozisyondayım.Yaza Doğru Tam Bir Bakım Yapmayı DÜşünüyorum.
Biraz Elden Geçmesi Gereken Yunus Tankım
[QUOTE=gurbuz64]Alp Bey; Yunuslarınızın MAŞAALLAH ları var çok güzeller ve türünü en güzel şekilde yansıtıyorlar. Arkadaşlarımın dediklerine bende katılıyorum, bu güzel balıklar daha büyük hacimlerde daha mutlu ve üretken olacaklardır, ama şu an için idare edebilir. (Sizin daha büyük bir akvaryuma geçmeniz hemen mümkün olamayacağı için idare eder diyorum zaten ilerde şartlar uygun olduğunda sizde daha büyük bir akvaryuma geçmek için düşünmeyeceksiniz bile ) Diğer erkeğin çıkartılması konusunda ise arkadaşlarla aynı fikirde değilim, rekabet olmalı, fazla olduğu düşünülen erkeğin o akvaryumda kalmasının çok yararını göreceksiniz emin olun.
Sağlıkla besleyip Bol Bol yavrular alın inşaallah.
[/QUOTE]
Öncelikle teşekkür ederim.
 
Hobi olarak
 
170.60.70 trop. ilangi ve dubosı kolonim var,
120.40.40 malavi kolonim var.
 
bakımlarında zorluk çekiyorum .Hem İş Hem Ev hayatı biraz sıkıntılar yaşatıyor zaten o sebebiyetle pek yunuslarla ilgilenemiyorum.çok sağlıklı ve verimli balıklar.Hatta İsteyen Arkadaşlara Satış da Yapmayı Düşünmüyor Değilim.Bence koloni kaç fertten oluşursa oluşsun 2 erkek benimde şartım.Daha Çok Kızışma Olduğu düşüncesindeyim , Zaten Birçok Makalede Bile Nu düşünde yazılar var.
Biraz Elden Geçmesi Gereken Yunus Tankım
Evet.değişecek bir çok sey var diğer malawi ve trop. tanklarımdan fırsat kalmadı yunusları biraz dışlamış gibi oldum.Sağlıkları iyi maşallah daha büyük bir tankım olmadığı için şimdilik bundan idare edicekler.Yavru 1-2 kez aldım.Tank dizaynı için neler yapabiliriz?Yorumlarınızı bekliyorum. alpino242012-02-22 13:36:46
Biraz Elden Geçmesi Gereken Yunus Tankım
Fotoğraf:

Boyut (cm):110.40.40
Kapasite (litre):
Canlılar:çekiç Kafa YUNUS2E-4D

Malzemeler:

Akvaryum Bakımı:

Kullanılan Yemler:

Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:

YENİ F0 TROPHEUS YELLOW İLANGİ KOLONİM
Hayırlı Olsun.Maşşallah Diyelim.Allah Bolca yavru Almayı nasip etsin.
YENİ ÜYE :)
[QUOTE=maviyedogru]Maşallah balıklarınız çok güzel. Ama bu kadar alçak balıklar stres olmuyormu. Benim tankımda biraz alçak ama yine de bir yükseltisi var. Son günlerde oscarlarım çok streslendi. Çözüm arıyroum. Bir de dip çekimini nasıl yapıyorsunuz. Benimki biraz yüksek olmasına rağmen tazzikli çekemiyor.[/QUOTE]
 
ÖNCELİKLE TEŞEKKÜRLER.SİTRESE EVET İLK ZAMANLAR GİRİYOLARDI.AMA ARTIK PEK SIKINTI YOK ALIŞTILAR.TÜM YORUMLARDA VE GELEN MESAJLARDA SİTRESLE İLGİLİ ÇOK SORULAR VAR AMA ALLAH NAZARDAN SAKLASIN ARTIK SİTRES YOK.İLANGİLER HİÇ GİRMİYOR.DUBOİSİLER YER YER SİTRES YAŞIYOLAR AMA ONLARINDA ARTIK ALIŞACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM.DİP ÇEKİMİNİ İSE DALGIÇ POMPA YOLUYLA YAPIYORUM.YADA AKVARRYUMUN BULUNDUĞU ODA ARKA OTOPARK KISMINA BAKIYOR UZUN HOTRUMLA CAMDAN DIŞARI ATIYORUM BÜYÜK BÖLÜMÜNÜ NEFES E DE GEREK KALMADAN AŞAĞI AKIYOR.
Buda Malawi tankım
[QUOTE=g.h.o.s.t]Alp bey öncelikle kocaman bir Maaşallah demek istiyorum.  Akvaryumunuz ve balıklarınız çok sağlıklı gözüküyorlar. Özellikle aysmenleriniz çok güzeller. Kayıpsız ve sağlıklı hobiler dilerim. [/QUOTE]
 
ÇOK TEŞEKKÜRLER.Allah hepimize bol yavru sağlıklı balıklar nasip etsin.Birazdan Videosunuda Ekliyeceğim.


[VID]http://www.izlesene.com/video/malawi/5817957[/VID]
YENİ ÜYE :)
[VID]http://www.izlesene.com/video/ılangi-ve-duboisi/5816857[/VID]

BİRAZ AMATÖR AMA İLK VİDEO :))

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

  • 25 Online Kullanıcı, 14 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.