ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
ATAOL
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
20 Haziran 2006 04:14
Son Ziyaret:
06 Nisan 2023 14:52
Toplam Mesaj:
23 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Can Ataol
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Can Ataol
Ankara

SON 10 MESAJI

15000 M²'ye Balık Çiftliği Açmayı Düşünüyorum
Bir çukur açıp, içini inşaat naylonuyla kaplayıp, içine 30 tane japon atıp hemen japon üretimine başlayabilirsiniz. Kazanacağınız parayı da yine bu işe yatırırsınız hme tecrübeniz artar hem maliyetten kurtarırsınız. Evde 2-3 akvaryuma bakmak zevkli ancak 2000 akvaryumun bakımı çok zor olacaktır . Karşılaşacağınız bir problemin çözümü bile çok çok farklı olacaktır. O yüzden adım adım ilerlemekte fayda olacaktır. Hem maddi hem de manevi. Gelişmelerinizi takip ediyor olacağım. Şimdiden başarılar.
Melek çiftim yavruları? Resim ekledim
Erkek balık yeniden çiftleşme dönemine girdiğinde yavruları yiyebilir. Balıklar serbest yüzmeye geçince erkek balığı ayırırsanız sorununuz çözülecektir.
Sağlıklı bol yavrulu torunlu balıklar
Okulda Akvaryum Dünyası Yeni Fotoğraflar Sayfa 616
Bu tip insanlar her zaman çıkabiliyor. Umarım yaptığının ne kadar yanlış bir şey olduğunu anlamıştır.

seress arkadaşım başınız sağolsun. Allah kalanlara sabır versin.
3'ci Ilköğretim Okulunda Akvaryum Mangal Buluşması 25 Mart
Bir aksilik olmazsa bu toplantıya bende katılacağım.
Sevgiler
Okulda Akvaryum Dünyası Yeni Fotoğraflar Sayfa 616
Cihan Abi çok geçmiş olsun. Senin sağlığın yerinde olsunda akvaryum olayını bir şekilde hallederiz.
Okulda Akvaryum Dünyası Yeni Fotoğraflar Sayfa 616
[QUOTE]Bu bir sevdadır sevgidir, karşılıksız aşkdır  benim için akvaryum hobisi. Kimilerine göre aptallık boşa zaman harcamada olsada konumuzu aşalayan, fesbook gibi oldu diyen v.s, arkadaşlar; konumuz ne kadar aktif olursa o kadar insana  ulaşılır ve çocuklarımıza belki bir akvaryum veya yem  verebilirlermi diye aktif yapmaya çalışırken bir grup kişiden devamlı değişik itamlar alıyorum, bu olay beni  üzüyor açıkçası, ama ben gönüllü olarak bu işi yapıyorum, içimden gelerek, Yaklaşık 5,5 ayda çok mesafa kat ettik 50 özerinde öğrenciye bu hobiyi sevdirdim evlerinde akvaryum kurdular,bu öğrencilerin yarısana kendi yavru balıklarımızdan verdim, hedefim  250 öğrenciyi hobiye kazandırmak Akvaryum.com üyeleri,  Sizin gibi değerli arkadaşlar sayesinde akvaryum, yem, balık ,v.s verdiniz bende bir kısmını  çocuklara verdim ve okulumuz akvaryumunda kullandım. Bu söyleyeceklerim yanlış anlaşılmasın çok önceleri ve yakın zamanda bu konuda yazan bazı arkadaşlar otcul yem yardımında bulunacaklardı ama malesef sözleri havada kaldı.  Ben fedakarlık yaparak kendimden ödün verek birşeyler iyi şeyler yapmaya çalışıyorum, bu arada bana devamlı desteği olan bazı arkadaşları unutamam tabi Allah onlardan razı olsun onlar kendilerini biliyorlar Okul hesabından 1 kuruş dahi para harcanmadı harcanmasınada karşıyım çünkü veli  profili çok farklı,  vebal ve dedikoduyu hiç sevmem  onun için gerektiği zaman kendi cebimden para harcamışımdır, helal hoş  olsun bu hobiyeve öğrencilere, hatta bazen  kendi balıklarım için ilan açsam  sıkılırım yönetime sorar ve  acaba yanlış analaşılırmıyım diye kendi kendime sorar sıkıntıya düşerim.
Saygılarımla. 
[/QUOTE]

Cihangir Abi senin yaptıklarını bizler az çok gelip görüyoruz. Ha şüphesi olanlar varsa gelip görebilirler sanmıyorum ama belki ellerinde ihtiyaç fazlası malzemelerinide getirirler. Bilgisayar başında işkembeden atmak yerine bu adam napıyor, dediği gibi öğrencilere mi dağıtıyor yoksa cebine mi atıyor bakabilirler.  Benim gördüğüm pırıl pırıl çocuklara akvaryum sevgisini aşıladığı. Bu yaptığı islerle bizlerinde elinde atıl durumda olan malzemeleri boş boş yer kaplamaktansa hayırlı bir işe yaramasını sağlıyor. Bundan dolayıda kendisine çok teşekkür ederim. Zaten bu tarz dedikodulara da en iyi cevabı okulun öğrencileri vermiş.
ATAOL2011-05-03 14:21:42
Okulda Akvaryum Dünyası Yeni Fotoğraflar Sayfa 616
Epeydir bende ilgilenemiyordum. Dün Cihangir Abiyi aradım elimdeki 1metrelik akvaryumu bırakayım dedim. Cihangir Abi pazar pazar zaten okulda dip çekiyormuş. Valla Cihangir Abi'nin emeği ödenmez. Pazar günü ailesine ayıracağı vakitten çalıp zamanını akvaryuma ayırmış. Benim bıraktığım akvaryum su sızdırıyordu onu da silikonlayacaktı. Ellerine sağlık şimdiden.
 
Bu arada fazla miktarda tetra bits vardı. Cihangir Abi de onaylarsa bitkisel yemle takas yapılabilir. Ellerinde bitkisel yem çok az kalmış.
Okulda Akvaryum Dünyası Yeni Fotoğraflar Sayfa 616
Eline sağlık Erencan. Yeni yavrular hayırlı olsun.
Okulda Akvaryum Dünyası Yeni Fotoğraflar Sayfa 616
Ellerinie sağlık. Temizlik olayı çok iyi olmuş. Emeği geçenlere çok çok teşekkürler.
Okulda Akvaryum Dünyası Yeni Fotoğraflar Sayfa 616
Akvaryuma kapak olayı hallolduğuna göre balast ve lambalar da benden. Elimde fazla olan balast ve lambaların hepsini getiririm. Ne var tam hatırlayamıyorum ama ihtiyacı fazlasıyla karşılar.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.