ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
mustooo
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
30 Temmuz 2011 19:01
Son Ziyaret:
19 Eylül 2011 15:19
Toplam Mesaj:
18 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
mustafa ekici
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Kahramanmaras
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA


mustafa ekici

SON 10 MESAJI

Zebralar Hakkında Sıkça Sorulan Sorular
Benim akvaryumda dişi üçüncü kez yumurtladı galiba bu kez yumurtadan yavruları çıkartmayı başaracak inşallah. Öncekilerde eline yüzüne bulaştırdı öldürdü yedi felan filan ama bu kez bende erkeği ayırdım farklı bir akvaryuma bıraktım ama akvaryumdan atlamış sabah geldim ölmüş. Neyse sağlık olsun dedik soyunu devam ettireceğiz en azından tesellimiz yeni çıkacak yavrular olacak inşallah. Bir haftaya yaklaştı yumurtalar yavaş yavaş kıpraşmaya başladı akvaryumda sadece dişi ve yumurtalar kaldı herhangi birşey yapmam lazım mı önerisi olan arkadaşlardan öneri bekliyorum akvaryum 85 litre.
Zebralar Hakkında Sıkça Sorulan Sorular
Hayır ikinci oldu. İlk çifleşmede 15 bilemedin 20 yumurta döktüler yumurtalar çıkmadan kayıp oldu bir anlam veremedim aradan bir hafta geçti ikinci kez yumurtladı bu kez 50-60 a yakın yumurtladı yumurtalar kıpraşmaya başladı yerini değiştirip duruyordu bugün baktım bir türlü yumurta göremedim ve balıklar aylak aylak geziyorlardı. akvaryumumda geniş dekorda güzel kayalık küp vs. bolca bırakmıştım saklanacak yerleri felanda var yani. Ama yumurtların kaybolmasına bir anlam veremedim yediler diye düşünüyorum. Sizce
Zebralar Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Aradan bir gün geçti yavruları göremiyorum dişi ve erkek aylak aylak geziyorlar dana dün 50 kadar yavru kıpır kıpırdı şimdi hiç birini göremiyorum acaba yine yedilermi?

Zebralar Hakkında Sıkça Sorulan Sorular
Öncelikle merhabalar laf açılmışken benim zebrada yumurta döktü 50-60 kadar. Fakat yumurtalar yavaş yavaş titremeye başladı yumurtayı kırıyorlar ama anne durmadan yavruları taşıyor. Bir oraya bir buraya yumurta taşıyor. Akvaryumda başka canlı yok sadece 1 çift zebram var. Benim yapacağım herhangi birşey varmı bu durumda. Yavruları ayırmam lazım mı şimdi veya ilerde. Ve tam olarak ne zaman serbest yüzüşe geçerler. Bugün titreşimler başladı.
Zebram doğurmadı gitti
Benim akvaryumda başka bir cins yok sadece bir çift beyaz zebra ve çizgili zebra var (beyaz erkek) büyük ihtimal birşeyden rahatsız felan oldular yediler neyse sağlık olsun diyelim bir daha yumurtlamayı yazarım arkadaşlar.
Zebram doğurmadı gitti
Arkadaşlar biraz sakin. Benimki lerde sorun çıktı yine. Balıkların boyu erkek 10 cm e yakın dişi de 7-8 cm. 10-15 yumurta dökmüşlerdi şimdi baktım yumurtalar yok dişi küpten çıkmış dıştan baktım yumurta göremedim motoruda çalıştırmadım yumurtaları yerinden oynatır felan diye.Normal sadece oksijen motorunu çalıştırdım. Ama yumurta dökeli 4 gün oldu 4 gün sonra yumurtalar kayboldu acaba yediler mi. 
Zebram doğurmadı gitti
Arkadaşlar Zebram yumurtladı:) Ama küpün içinde 10-15 tane yumurta var 2-3 taneside beyazlamış. diğerleri saydam kahverengi gibi. Birşey yapmam gerekirmi. Önerisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Ne kadar sonra çıkar yumurta dökeli 2 gün oldu diye tahmin ediyorum.enginkoc342011-08-09 13:00:51
Zebram doğurmadı gitti
Zebra yı çıkartırım bende ne yapayım:)
Bunlar da benim Melek balıklarım.
Valla bilmiyorum ama ben haftada bir muhakka yumurta sarısı pişmiş tabi :) kaynamış ıspanak yeşillik sonra kuru yem veriyordum ama bir türlü istediğim rengi bulamadım
Zebram doğurmadı gitti
Valla ben bir yavru alayım sonra içine sarı prenses mavi prenses yunus gibi balıklardan dolduracağım. ama yavru almam lazım önce o zavki tatmam lazım:):)

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.