ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
cagdash01
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
07 Haziran 2011 22:12
Son Ziyaret:
05 Temmuz 2011 21:05
Toplam Mesaj:
12 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Çağdaş ARAS
Doğum Tarihi:
08 Haziran 1982
Yaş:
41
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Çağdaş ARAS

SON 10 MESAJI

Demasoni Gerçekten Harika Balık
Bende 1 hafta önce 4 tane yavru demosoni aldım ve akvaryumuma koydum.O kadar hareketli ve neşeli balıklar ki renk geldi inanın ya.Çoğalmışlar üremişler kurlaşmışlar umrumda değil hasta olmasınlar da :) Herhalde başka tür besleyemeyeceğim.
Astronot Balığım Ne Kadar Eder?
Merhabalar
Aşağı da resmini gördüğünüz astronot balığımı yer darlığından dolayı satmak istiyorum.Sizce ne kadar eder?Ortam ışığı iyi olmadığı için flashlı fotoğrafını çektim flashsız olanı da ekliyorum  boyunu cetvelle ölçmedim yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.


Uploaded with ImageShack.us



Uploaded with ImageShack.us

Balığımın Türü Ne?
Teşekkürler Ozan Bey takip ediyorum bende:)
Balığımın Türü Ne?
Arkadaşlar cevap yazan herkese teşekkür ederim.Gün içerisinde daha net bir fotoğraf eklemeye çalışacağım teşekkürler.

Arkadaşlar yeni fotoğraflar  sanırım daha net.Yardımlarınız ,ç,n şimdiden teşekkürler.




Uploaded with ImageShack.us

Balığımın Türü Ne?
Arkadaşlar merhaba bu balığın türü nedir acaba?Akvaryumcu hediye olarak vermişti çok hareketli bir balık resmini zor çektim cep telefonu ile çektim çok net fotoğraf değil ama sanırım belli oluyor.Teşekkürler.


cagdash012011-06-11 02:16:04
Akvaryumda Ani Ölümler
Cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim.Genel anlamda tecrübesizliğin kurbanı olduk sanırım.Neyse ki ilgilenen yardımcı olmaya çalışan arkadaşlar var.Zamanla oturur sanırım vakit ayırdığınız için teşekkürler.  
Akvaryumda Ani Ölümler
Sayın Zuckar öncelikle görüşleriniz ve paylaştığınız bilgi için teşekkür ederim.Konu başlığını ve akabinde yazdığım mesajları okuduysanız niyetim hayvanlara eziyet etmek değil tam tersine nasıl yaşatırım onun çabasını vermek.Katılmadığım tek nokta bu ama en az zararla bu süreci atlatmak niyetindeyim ki hala akvaryumla ilgileniyorum.
Şu an elimde 1 yunus 2 çöpcü bir vatoz var 105 lt'lik bir akvaryum yeterli değilmidir?
Bende daha önce forumda okuduğum bilgilere ve konu başlığında iletilen tavsiyelere dayanarak % 100 su değişiminin faydalı olacağını düşündüm.
Bunun yerine daha akil bir çözümümüz varmıdır?Belirli seviyede su değişimi işe yaramadı kanımca,amonyak kaynaklı problem oluşmuş tahmininize göre.
Dış filtre ve hava motoru meselesini de yarın hallediyorum.
Katkıda bulunduğunuz için teşekkürler hobide çok yeniyim umarım zamanla ve forum üyelerinin katkılarıyla güzel bir ya da bir kaç akvaryum kurabilirim.
 

Akvaryumda Ani Ölümler
Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim.Akvaryumun suyunu tamamen boşalttım kumunu taşını çakılını dekorunun filtresini camlarını teker teker tuzlu su ile yıkadım sıcak ve soğuk suyla duruladım.Bu saat oldu canım çıktı bitirene kadar:) Balıkları attım filtreyi çalıştırdım biraz keyifleri yerine geldi 5 dk önce ne göreyim imparator taklalar atarak can verdi:( Hastalık mı var acaba anlamadım gitti.Yunusumda akvaryumun yukarısında yüzmeye çalışıyor dibe inmedi daha.Tuzdan diyecem ama çok net duruladım.İnsan üzülüyor be hayvanlar ölünce :(
Akvaryumda Ani Ölümler
Tamam Osman Bey vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.Ben işe koyulayım o zaman :)
Akvaryumda Ani Ölümler
Osman Bey teşekkür ederim.Suyu dinlendirmeme gibi bir hata da yaptım daha önce ki değişimlerde bununda bir etkisi olabilir mi ?Şimdi değişim için su hazırladım dinlendiriyorum.Isıtıvı ve hava motoru ekipmanları da sipariş ettim yarın elimde olur sanırım.
   Sonradan gelen balıkların etkisi konusunda haklı olabilirsiniz çünkü daha önce ölen balığım olmamıştı ve yaşam şartları hemen hemen aynıydı.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.