ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
omedem
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
16 Mayıs 2006 20:35
Son Ziyaret:
19 Ağustos 2007 15:07
Toplam Mesaj:
59 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Omer
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Ömer Demir
İstanbul

İnadına malawi, inadına bitki!

SON 10 MESAJI

Japonum hasta mı ?
[QUOTE=omedem] İlkokuldaydım alt komşunun oğlu bir akvaryumcuda çalışmaya başlamıştı ve eve de küçük bir japon balığı akvaryumu  getirmişti işte ilk o zaman başladı akvaryum sevgisi sonra 4 yıl babama yalvardım bir akvaryum alalım diye fakat babam hem bakamayız, hem ortalığı çok kirletir hem de derslerime mani olur diye almamşıtı. Bende daha sonra vazgeçtim ısrarlarımdan. Yaklaşık 1,5 yıl önce eminönünde gezerken bu 15 yıllık bastırılmış duygum yeniden ortaya çıktı ve ilk küçük akvaryumumu aldım yani akvaryum sevgisindeki 1,5 yılım. İnternet üzerinden o kadar çok bilgi edindimki eğer bunları okuduğum kadar ders çalışsam garanti 1. olurdum üniversitede.

Herkese Saygılar [/QUOTE]


Vazgeçemeyeceksiniz belki yıllar sonra çocuğunuzun elinden tutmuş gezerken aniden bir akvaryumcuya rastlayacak ve bu bastırılmış güdünüzü ortaya çıkaracaksınız.
Japonda Üreme
Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim. Benim bir sorumda şu olacak erkek balıktan sağma yöntemiyle sperm aldım fakat bana miktarı çok az gibi aldı daha önce sağma yöntemiyle sperm alan arkadaş varsa bu konuda yardımcı olursa sevinirim.
Japonda Üreme
Arkadaşlar Japonlarda orandanın yumurtalarıyla teleskopun spermi biraraya gelse yavru meyda gelir mi? Benim Oranda yumurta döktü erkek teleskopta spermliyor sonuçta yavru alabilir miyim?

SAYGILAR
Akvaryum Masrafı
Anket böyle devam ederse akvaryum hobisine girmeyi düşünen arkadaşlar biraz daha düşünecek galiba. Ama benim düşüncem hiçbirşey karşılıksız değil çünkü bu para karşılığında insan kendi için bir dünya kendine özel bir yaşam alanı oluşturuyor. kahvehane köşelerinde hayat çürüten onlarca insanı ve dağılan o kadar aileyi düşününce bu hobiyle ilgilenenleri ancal alkışlamak kalıyor bana 
Yararlı bir link
Aslında ingilizce bilen arkadaşlar bende dahil bir kaç makalenin başlığını çevirip buraya atsak. Sonrada istenilen birkaçını çevirsek iyi olur.
Akvaryum Masrafı
Mustafa Bey ve orkun Bey müşterim olacaksa bankacılığı bırakıp akvaryumcu açacağım. Hem balıklar borsadan ve repodan daha hızlı büyüyor.
Akvaryum Masrafı
Mustafa Bey Maşallah bütün malı mülkü akvaryuma dökmüşsünüz.
Rep(reputation) önerisi
Orkun Bey siz 3 yıldır bu sitedesiniz anladığım kadarıyla. Ben bir işletmeci olarak bunun yeni gelen kişilerin siteye bağlılığını artıracağını ve sistemi daha zevkli hale getireceğini düşünüyorum yani bu bir pazarlama önerisi olarakta düşünülebilir.. Yenilik şart. Her yenilikte desteklenmeye ve geliştirilmeye muhtaçtır.

SAYGILAR
Akvaryum Masrafı
Ankete katılan arkadaşlar bugüne değin yaptıkları masrafı bugün fiyatlarıyla düşünür ve yem gübre gibi devamlı giderleri bu bu hesaplamanın dışında tutarlarsa iyi olur.
Malawilerden yavu alma
Ben bundan kesin emin olmadığım ve bazılarının farklı düşüncelerde olabileceğini düşünerekten açtım. Amaç kesin br bilgiye sahip olmak yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.