ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Vukuat
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
19 Nisan 2011 09:48
Son Ziyaret:
02 Temmuz 2013 18:11
Toplam Mesaj:
15 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Taner Bahşi
Doğum Tarihi:
01 Ocak 1980
Yaş:
44
İl:
Elazig
Meslek:
Zabıt Katibi
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Taner Bahşi
El Aziz

SON 10 MESAJI

Elazığ'lı Akvaristler
Merhaba arkadaşlar, bende Kebanlıyım. Tüm hemşerilerime selam ve sevgilerimi gönderiyorum. 200 lt'lik akvaryumumda canlı doğuran çeşitlerini beslemekteyim.
Bana Göre Türkiye'nin En Güzel ReD RaiNBoW LaRı ;)
[QUOTE=ZeMaHŞeRi]Aleyküm selam Taner abi. Tabi ki canlı doğuran seviyorsan onu bakacaksın. Benimki şaka işte. Balıklara emek haracamak hoşuma gidiyor.   tropheus da çok fazla emek isteyen bir balık turu. Sazan ise çamurun içinde yaşıyor. Allah'in yarattığı her canlı güzeldir. Senin balıkları da biliyorum, çok güzeller maşallah abi. Fatih abi Elaziz'de akvaryumcular arasında tek esnaftır, insan olarak da tanıdığıma hiç pişman olmayacağım bir abimdir. Saygılar.[/QUOTE]
 
Sana katılmamak elde değil Ati. Yaradılana seviyoruz, yaradandan ötürü. Bu arada teyzem çocukları da ikola ve bemba bakıyorlar. Bembalar güzeller. L46 üretirsen haberim olsun
Bana Göre Türkiye'nin En Güzel ReD RaiNBoW LaRı ;)
[QUOTE=ZeMaHŞeRi]
[QUOTE=Vukuat] [QUOTE=ZeMaHŞeRi] Paşa asıl ben sana teşekkür ederim. Beni bu eşsiz güzellikteki Tropheus türüyle tanıştırdığın için. Tropheus türünü senden öğrendim, senin sayende bilgimi arttırdım, halen daha senden öğrenmeye devam ediyorum ve epeyce bilgiyi de senden öğreneceğime inanıyorum. İlginç bir şey oldu bugün, Red Rainbow erkeği ağzında 5 adet yumurta tutmuş. :) Dişi bugün ağzına yumurta almış ama erkek yumurtaların bir kısmını kapmış sanırım, dişi gibi ağzında yumurta çeviriyordu, tuttum kusturdum beş tane yumurta çıktı. :)

Saygılar Paşam. 
[/QUOTE]
 
 
Balıklar harikalar Ati. Sağlıklı balıklar. İnşallah bol bol yavru alırsınız.
[/QUOTE]



Teşekkürler Taner abi, biz bu balıkları İbrahim kardeşimle birlikte bakıyoruz, bunlara ilave olarak duboisi maswa kolonimiz de var 3 erkek 17 dişi şeklinde güzel bir ırk. İlangi ve bemba kolonileri de almak istiyoruz, güzel ırklar edinmek istiyoruz. Bir gün seni canlı doğurandan tropheusa geçmiş olarak göreceğim abi. Ayrıca bir gün L46'da üreteceğim. :) Saygılar, Elazığ'a ve Fatih abime (Mercan Akvaryum) çok selam söylersin. Fatih abi foruma üyemi bilgin varsa bilgilendirirsen ayrıca sevinirim. Saygılar. [/QUOTE]
Selamlar Atilla.Rabbim emeklerinizi boşa götürmesin inşallah. Canlı doğuran konusundaki duygu ve düşüncelerim sabittir. Canlı doğuran ayrı bir dünya. Ciklet ve Tropheus bilmiyorum çok garip geliyor bana. (sazan gibiler sanki). Tabi bunlar benim düşüncelerimdir. Fatih Abi'den geçen yine bir dış filtre aldım. Yine uygun saydı sağolsun. Foruma üye olup olmadığını bilmiyorum ama, en yakın zamanda öğrenir sana bildiririm. allah'a emanet olasın. Yine L46 üretiminde başarılar diliyorum.
elazığ var mı
[QUOTE=cengiz han]Merhaba
Bende Elazığlıyım bitlis de yaşıyorum arkadaşlar.İletişim kuralım hobimizi destekleyelim.İller şöyle dursun ilçeler bazında bile forumda örgütlenmeler var.Bi elazığdan ses çıkmıyor..
Saygılarımla..
[/QUOTE]
Örgüt işi bize ters hocam :)
Bana Göre Türkiye'nin En Güzel ReD RaiNBoW LaRı ;)
[QUOTE=ZeMaHŞeRi] Paşa asıl ben sana teşekkür ederim. Beni bu eşsiz güzellikteki Tropheus türüyle tanıştırdığın için. Tropheus türünü senden öğrendim, senin sayende bilgimi arttırdım, halen daha senden öğrenmeye devam ediyorum ve epeyce bilgiyi de senden öğreneceğime inanıyorum. İlginç bir şey oldu bugün, Red Rainbow erkeği ağzında 5 adet yumurta tutmuş. :) Dişi bugün ağzına yumurta almış ama erkek yumurtaların bir kısmını kapmış sanırım, dişi gibi ağzında yumurta çeviriyordu, tuttum kusturdum beş tane yumurta çıktı. :)

Saygılar Paşam. 
[/QUOTE]
 
 
Balıklar harikalar Ati. Sağlıklı balıklar. İnşallah bol bol yavru alırsınız.
elazığ var mı
[QUOTE=tatala]Bende yeni geldim buralı değilim ama beş senedir burada öğrenciyim...[/QUOTE]
Benide ekleyin
Malatya Akvaristler
Ben Elazığ'lıyım arkadaşlar. Malatya'da önerebileceğiniz bir akvaryumcu varmı? canlı doğuran çeşiti bol olsun istiyorum. Bide hi-fin aykılıç besleyen varmı, bilgi paylaşımı amacıyla soruyorum. Belki alış verişte yaparız. Teşekkürler.
90x45x45 akvaryum
B-Devi arkadaşım araştırmaların için çok teşekkür ederim. Yağmur marka akvaryum (100*40*50h ebadında, aydınlatmalı, yan camlar 8 mm, ön arka camlar 6 mm) akvaryumcumuzda bana özel indirimli fiyatıyla 170 TL. Yine camcı kardeşimizin 90*45*45 ebadındaki 8 mm, kapaklı, elektrik aksamsız bana özel akvaryum fiyatı 125 TL. Memleketim Elazığ. Haliyle elden çok fazla bir şey gelmiyor, memleketimin imkanlı kısıtlı (internette seranın artemia Mix ürünü 3,41 TL, Elazığdaki akvaryumcularda 10 TL) Siz olsanız ne yaparsınız? Hazırımı tercih ederdiniz, yoksa camcının yapacağını mı?
90x45x45 akvaryum
Arkadaşlar 90x45x45 cm ebatlarındaki akvaryum için camcıdan 125 TL fiyat aldım. Kapakta yapacak, cam kalınlığı 8 mm. Yorumlarınızı bekliyorum.
Vukuat2011-05-21 22:40:16
Eheim 2213
Eheim 2213'ün bir çok modeli var. 2213  plus, 02,05 gibi. Bunlar nedir,bilgisi olan varmı. 2213-05 modelini sipariş vermeyi düşünüyorum. Ne diyorsunuz, uygunmu? Yeni kurulacak akvaryumum net enaz 150 lt olacak. 

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.