ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Snowblind
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
04 Nisan 2011 14:29
Son Ziyaret:
16 Şubat 2014 21:57
Toplam Mesaj:
48 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Eray Aksoy
Doğum Tarihi:
01 Ocak 1974
Yaş:
50
İl:
Antalya
Meslek:
Turizm
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Eray Aksoy

SON 10 MESAJI

Tropheus İlangi Yellow
Bence de iyi olmaz.Malawi türlerini karıştırmak mümkün.Ama Tropheus grubu hiyerarşi ve koloni düzenine sahip olduğundan sıkıntı yaşanır.Özellikle İlangi grubu Tropheuslar içinde en sert gruptur.Tek tür besleyip saf ırk devam ettirmek daha mantıklı olacaktır bence.
540lt Frontosa Brundi akvaryumu hakkında görüşleriniz..
Ben de tankın mümkün olduğunca doğal yaşam alanlarına uygun dekore edilmesi taraftarıyım.Taş ve kayalıklar ile çok daha güzel bir dekor,saklanma alanları oluşturabiliriz.Ama bu elbetteki bizlerin tercihidir.Herkesin zevk ve tarzı farklıdır.Bu şekilde siz uygun gördükten sonra kim ne diyebilir ! Balıklarını çok hoş ve güzel görünüyorlar.İnşallah bolca yavrular alır ve keyfini yaşarsınız.
Bitkili acemi lepistes akvaryumu
Arkadaşlar gerekeni yazmışlar zaten.Taban malzemesi uygun değil bana göre.Tabi bitkili konusunda pek tecrübem yoktur ama taşlık bir taban pek olmamış.
Tropheus İlangi Yellow
Fotoğraf: [VID]http://www.youtube.com/watch?v=vmk03MWdYg0&feature=plcp[/VID]

Boyut (cm): 150x60x60
Kapasite (litre): 550
Canlılar: Tropheus İlangi Yellow

Malzemeler: 0,7 - 1,2mm kalsiyumlu kum,yuvarlak hava taşı,dalga motoru,yandan sump sistemi

Akvaryum Bakımı: Haftalık %25 su değişimi

Kullanılan Yemler: 
• Dainichi Cichlid Veggie FX Baby Sinking (1 mm)
• New Life Spectrum Cichlid Formula (1 mm)
• New Life Spectrum Thera A Small Fish Formula (0,5 mm)
• Tropical Super Spirutabin B (%36 spirulina içerikli tablet) 
• Tropical Super Spirulina Forte Flakes (%36 spirulina )
• JBL Spirulina Flakes (%40 Spirulina) 
• Tetra Pro Vegetable
• Tetra Phyll
• Haşlanmış Bezelye


Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: Epargriseovit


2 cm civarındayken balıklarımı aldım ve damızlıkaltı boya getirdim.Çok şükür herhangi bir kaybım olmadı bu süre içerisinde.Bir çok arkadaşın katkısıyla güzel bir kurulum yaptık.Dün gece erkek - dişi ayırımını yaptıktan sonra kaya ve Anubias ekleyerek de son halini almış oldu.Artık yavruları bekleyip dede olmanın gururunu yaşamak istiyorum haliyle  Görmüş olduğunuz eksikleri,tavsiye edeceğiniz noktaları belirtmenizi rica edeceğim.
Sarı Prensesin Dişisi Yuva Yaparmı ?
Bence de Sarı Prensesiniz üreme dönemine girmiş,kızışmış bir erkek.Dişileri yuvaya çekmeye çalışıyor.Bende de aynı olay var.Oradan biliyorum.Yani çok büyük ihtimal bundan dolayıdır.
Buda Benim Sevgilim^^
Resim kalitesinden ötürü soluk çıkmış bence.Görünüş gayet güzel.Sarı Prenses popülaritesini asla yitirmeyecek anlaşılan.
eskilerden :(
Başlığın amacı nedir?Tank veya kurulum tanıtımıysa yanlış bölüme konu açılmış.Yok başka bir anlamı varsa ben anlayamadım.
akvaryum fiyati
İnternet üzerinden az aşağı veya az yukarı fiyatlar bulabilirsiniz.Ancak nakliye sıkıntısı var.Sigortalı gönerseler bile kargo parası yine aynı fiyata gelecektir.Büyük olasılıkla otobüs ile gönderirler.Çünkü kargo şirketleri bu ölçülerdeki bir tankı 100-150 liradan aşağıya taşımaz.Bildiğim kadarıyla bir çoğu da camacam tank almıyor.Bence ya alıp kendiniz yapın ya da fiyatı kabul edip ustasına yaptırın.Siz yaparken sıkıntı olabilir?Camları birbirine yapıştırırken silikona en ufak havayı dahi aldırsanız çok büyük sıkıntılar yaşayabilirsiniz.Camı da kesinlikle 10mm den aşağı yaptırmayın.
Sizce normal mi?
500 lira gibi bir rakam sump malzemeleri için çok çok fazla bence.Gerçi tutup da 350-400 liralık bir kafa motoru kullanmışsalar bilemem tabi.Ancak size bir tavsiyem var.Ticari ilanlar bölümünde Ali Bey'in ilanlarına bir bakın.Ben bir çok yerden fiyat aldım.Ali Bey'den biraz daha uygun yapanlar da olmasına rağmen hem yapmış olduğu kaliteli içilikten dolayı hem de referanslarından ötürü kendisine cumartesi günü sipariş verdim.Gayet uygun fiyata,çok kaliteli bir tank temin edebilirsiniz.Alikpts mı ne diye bir kullanıcı adı vardı.Kendisiyle bir görüşmenizi şiddetle tavsiye ederim.
EL EMEĞİ GÖZ NURU :)
Düz mavi renk dekor alın.Çok hoş durur ve tankınıza derinlik kazandırır.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.