ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
OzgeDogu
Kullanıcı Grubu:
Forum Özel Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
9
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
27 Şubat 2011 20:15
Son Ziyaret:
20 Ekim 2014 15:09
Toplam Mesaj:
434 [0.09 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Özge Seren Doğu
Doğum Tarihi:
19 Mart 1993
Yaş:
31
İl:
Istanbul
Meslek:
Öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Özge Doğu*

SON 10 MESAJI

Hamster Besleyen arkadaşlar
[QUOTE=tmac]Ooo sonunda aldınız demek, hayırlı olsun, maşallah çok çirkinmiş :P Güle güle besleyin ama yavru değilmiş sanırım.
İlk birkaç gün kafesinde kendi haline bıraksaydınız keşke. Gece aktif oldukları için bakalım çark sesine falan alışabilecek misiniz. :)
[/QUOTE]


Açıkçası çarka bindiğini hiç görmedim duymuyorumda sesini hiç başucumda ama gece ses çıkarmıyor pek. Yavru bulamadım mecburen böyle aldım, gonzalesle arasında çok kaldım ama bunu seçtim belki ilerde birde gonzales alırım. 
Hamster Besleyen arkadaşlar
Tesekkur ederim bende o resmi seviyorum. :D Buyuk bir kap aldim disari cikarken oyun alani gibi yapmayi dusunuyorum ama su an yapim asamasinda goruldugu, hatta gorulmedigi gibi.
Hamster Besleyen arkadaşlar
Suriye hamsterı aldım dün adı Gofret tanıştırmak istiyorum.  Alışma aşamasındayız şu an elimde dolaşıyor ama genellikle mıncıklıyorum Gofreti ısırmadı daha bu yaptıklarımdan sonra ısırmadıysa bir daha bir şey yapmaz.  





Hamster Besleyen arkadaşlar
Bu tur gonzalese benziyor syrian hamster kadar uysal degiller ikiside cok hareketliler gonzalesle robo, bu yuzden bunuda elemistim hele ki bu turu bulmak daha zor en azindan syrian hamster tek tuk biryerlerde var. :-):-)
Hamster Besleyen arkadaşlar
Ciftlestirmek su an baya sonra dusunecegim seyler once egitim asamasina getirmek istiyorum zaten bana alisinca gerisi gelir. Suriye hamsterlari gercekten cok tatli canlilar...
Hamster Besleyen arkadaşlar
Ben evcillestirilebilecegine inaniyorum :) Bu markada kafesi eger buyutmek isterseniz kat alabiliyorsunuz size 1 katlik telini plastik yerini borularini falan veriyorlar, 58,38,38 gibi bir olcusu var azimsanacak bir rakam degil butceme en uygun, kendisini daha bututebilecegim bir kafes sectim youtube'daki videolari izledim suriye hamsteri besleyenler bu kafesi kullaniyor cokta kullanisli oldugunu gordum hem kullanis hemde temizleme acisindan. Evet tuvaletini heryere yapabildiklerini ogrendim ileriki zamanlarda belki yine deneyebilirim ama. :) Buldum bi yerde haftaya gelecekmis yavrular. Aslinda sadece bir yer buldum baska satan ya da sahiplendirene o kadar arastirmama ragmen hic rastlamadim...
Hamster Besleyen arkadaşlar
[QUOTE=arsen_07] Ben hamsterların türlere ayrıldığını bilmezdim,şimdi google'dan baktım evet beslediğim suriye hamster'ıymış.Benim ki dişiydi.Erkeklerinin huylarını ve davranışlarını hiç bilmiyorum.Ancak tüm dişileri benim kızım gibi düzenliyse ve cana yakınsa dişi almanızı tavsiye ederim.

Edit : Yavru hamster almanızı tavsiye ederim.Çünkü hamster ların en fazla ömürleri 3 yıl kadar.Yani yetişkin hamster alır iseniz onunla fazla vakit geçiremeyebilirsiniz. 
[/QUOTE]


Yavru hamster bugün baktığım yere haftaya gelecekmiş bugün bir tane biraz büyük bir hamster vardı büyük olmasına rağmen yanağını sevmemi yadırgamayıp elimi ısırmaması çok ilgimi çekti hemde yeni uyandırmıştık. Genelde çoğu hayvan erkek alınır daha çok alışır diye, ama yavruyken ayırt edilebiliyor mu hamster cinsiyetleri onu bilmiyorum ben birazda huyunu beğendiğimi almak istiyorum.

[QUOTE=Batuaydin]Elinize yoğurt sürtüp yalatabilirsiniz minik dilleriyle pek maharetli davranıyorlar. Denildiği gibi yem deposu uyuma yeri ve tuvaleti farklı yerlerde. Eğer bir köşeye çişini yapmaya başlarsa orayı temizleyip daha sağlıklı tutabilirsiniz kafesi. (Alışmışım akvaryum yazıyordum yanlışlıkla) :)

Farede sevimli oluyor :)
http://www.youtube.com/watch?v=WeBc1IHSdDM [/QUOTE]



Bu hamsterlar için yapılan tuvaletler ne kadar yararlı sence yani kullanımı sonucunda işe yarar mı?


Hamster Besleyen arkadaşlar
O kadar guzel anlatmissiniz ki daha cok alasim geldi. Ben kaplumbagama bile cenaze toreni yapmistim bizim sitenin ordaki bahceye topraga gommustum. :-):-) Hamsteriniz suriye hamsterimiydi acaba? Bugun bir yere gittim bir avm'ye orda buyumus ellerinde bir tane kalmis bir suriye hamsteri vardi. Uyandirdik onu ustunu actik elimi hafifce yaklastirdim ve yanagini oksamaya basladim gozlerini kapatti uykuya gecti sanirim. Hicbir saldirma girisiminde bulunmadi buyuk olmasina ragmen. :-) Haftaya yavrular gelecekmis ordan alacagim sessiz sakin guzel bir ortami vardi Bakirkoy Capacity'de almak isteyen olursa oraya bakabilir. :-)
Hamster Besleyen arkadaşlar
Nasil bulacagimi bilmiyorum cok ureten yokmus herkes gonzales satiyor. :-)
Hamster Besleyen arkadaşlar
[QUOTE=Batuaydin]Alıştırmaktaki kastın nedir mesela? Neler yaptıracaksın hayvanlara. [/QUOTE]

Hahaha  Önce kendime alıştırmam lazım tabi. Ondan sonra en sevdiği yiyeceği bulmam gerekecek, sonra ödül yem olacak, mesela baş parmağımla işaret parmağımı birleştirip yada iki elimle birden baş parmakla işaret parmaklarımı birleştirip geçmesini isterim eğer geçerse ödül veririm geçmezse vermem ve elimi yaklaştırıp bir şekilde geçmesini sağlarım, bunu devamlı yaptıktan sonra bir süre sonra o işareti yaptığımda sevdiği bir şeyi vereceğimi bildiği için geçmeye başlayacak. Böyle şeyler işte eğitmek istiyorum normal bir hamster olmayacak o eğitimli hamster olacak hehe. 

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

  • 14 Online Kullanıcı, 8 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.