Yavru Lepistes 100lt De Büyürmü
Gönderim Zamanı: 20 Nisan 2025 14:04
100 lt akvaryuma şuanlık 12d 4 e Lepistes koymak istiyorum akvaryumu bitkili yapacağım için yavru lepisleride orda tutmayı düşünüyorum hayatta kalan lepistesleri ne zaman başka bir yere almalıyım ve boyu 100 lt de kısrak yani küçük kalırmı yavruların teşekkürler
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: Dün 08:44
[QUOTE=Karahanlı]100 lt akvaryuma şuanlık 12d 4 e Lepistes koymak istiyorum akvaryumu bitkili yapacağım için yavru lepisleride orda tutmayı düşünüyorum hayatta kalan lepistesleri ne zaman başka bir yere almalıyım ve boyu 100 lt de kısrak yani küçük kalırmı yavruların teşekkürler [/QUOTE]
Hacim ne kadar büyükse o kadar iyidir. Yavruları yavruluğa almak yerine saklanabilecekleri alanlar oluşturun çeşitli kayalar ve bitkilerle, pul yemlerinizi ufalayarak verin, bunun yanında micron toz yem ve bazı öğünlerde artemia verin yanık kalmazlar, aksine sağlıklı ve hızlı şekilde büyürler.
Hacim ne kadar büyükse o kadar iyidir. Yavruları yavruluğa almak yerine saklanabilecekleri alanlar oluşturun çeşitli kayalar ve bitkilerle, pul yemlerinizi ufalayarak verin, bunun yanında micron toz yem ve bazı öğünlerde artemia verin yanık kalmazlar, aksine sağlıklı ve hızlı şekilde büyürler.
Teşekkür Edenler: [T]257799,Karahanlı[/T]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir