Isıtıcı Sorunu

Mehmet345467Çevrim Dışı

İl: Kayseri
Mehmet345467Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 10 Nisan 2025 21:54
Merhabalar akvaryumum için eihem ın 300 wattlık ısıtıcısını aldım. Akvaryumun boyunu hesaba kattım ama taban kumunu unutmuşum kumun üzerine koyduğumda minimum su seviyesinden yukarıda kalıyor onun için 7cm lik bir kısmını kuma saplamak zorunda kaldım çapraz koyayım dedim ama çok kötü bir görüntü oldu sizce kumla bu teması sorun çıkarır mı ?

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

TylerDurden*Çevrim Dışı

İl: Istanbul
TylerDurden*Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 10 Nisan 2025 22:09
[QUOTE=Mehmet345467]Merhabalar akvaryumum için eihem ın 300 wattlık ısıtıcısını aldım. Akvaryumun boyunu hesaba kattım ama taban kumunu unutmuşum kumun üzerine koyduğumda minimum su seviyesinden yukarıda kalıyor onun için 7cm lik bir kısmını kuma saplamak zorunda kaldım çapraz koyayım dedim ama çok kötü bir görüntü oldu sizce kumla bu teması sorun çıkarır mı ?[/QUOTE]

Merhaba, kumla temasi catlatabilir. Bir tane boru tarzi birseyi kesin tabana yerlestirin en azindan temasi kesersiniz. İcine girecek sekilde etrafi boş kalir, temas olmaz en azindan.

Mehmet345467Çevrim Dışı

İl: Kayseri
Mehmet345467Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 10 Nisan 2025 22:20
[QUOTE=TylerDurden*]

Merhaba, kumla temasi catlatabilir. Bir tane boru tarzi birseyi kesin tabana yerlestirin en azindan temasi kesersiniz. İcine girecek sekilde etrafi boş kalir, temas olmaz en azindan.[/QUOTE]

Peki yatay şekilde konumlandırabilir miyim ?