Zebra Danio Ne İle Beslemeliyim.


krmbzkurtÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 01/06/2020
İl: Istanbul
Mesaj: 288
krmbzkurtÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 09 Temmuz 2020 08:05
[QUOTE=goldfish07]

Merhaba aldığınız yemler açık yem herhalde bunları sevseler bile kullanmamanızı öneririm bilinmiş markaların yemlerini alın derim [:iyi:][/QUOTE]

[QUOTE=erkanmazici]Yeşil olan granugreen türü bitkisel bir yem. Aslında Moli'ler otçuldur ve onu sevmesi lazım. Elinizle ufalayarak vermeyi deneyebilirsiniz. Belki ağızlarına büyük geliyordur.

Kırmızı olan protein ağırlıklı bir bits türü. Bunun en ünlüsü Tetra Bits'tir, buna Türkçe Kaz Ciğeri deriz, ama farklı markaların benzer birçok ürünü var. Onu sevmeleri iyi. Onu çöpçüler de yer.

Açık yem alırken güvendiğiniz yerlerde almak mantıklı olacaktır. Çünkü yemlerin bir son kullanma tarihi oluyor. Tarihi geçmiş yem verebilirler. Ayrıca iyi markalar ile markasız dökme yemler oluyor, bunlar şekil olarak birbirine benziyor. Bilindik, güvendiğiniz bir yerden alırsanız taze ve iyi bir markanın yemlerini uygun fiyata açık olarak alabilirsiniz.[/QUOTE]

Tekrardan merhabalar, kavonozda ki yemleri akvaryumu alırken ben tüm balıklarıyla kayalarıyla birlikte aldım yemi de eski sahipleri hediye etti 1 tane daha kavanoz vardı lakin küflenme oldu o kavonoz da yeşil yeşil çok kötü gözüküyordu. 2 poşettekini de moly ve bitkileri ve lav kırığını aldığım arkadaş hediye etti sanırım hobiyi bırakıyor. Yemlerin markaları hakkında bi bilgim yok lakin ben alacak olursam elbette markalı satın alırım açık olan şeylere pek güvenim yok.

Beğenenler: [T]224785,goldfish07[/T]
+1: [T]224785,goldfish07[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir