YUVA YAPIMI İÇİN FUGA FLEX


JagerMeisterÇevrim Dışı

Kayıt: 24/04/2012
İl: Kocaeli
Mesaj: 12
JagerMeisterÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 09 Mayıs 2012 11:52
İyi forumlar sormak istediğim birşey var ben cikletlerim için strafordan köpük kestim sıcak mum silikonla yapıştırdım üstünede kaplama malzemesi olarak Fuga pool 2900 yada 2000 serisinden bulamadım kocaelide , onun yerıne gırdıgım seramik,kalebodur saan dukkandaki adam akvaryum için kullanacagım anti bakteriyel fuga varmı dedığimde sendemi taş yapacaksın , benım oğlumda uğraşıyor bu işle evde 7,8 milyarlık akvaryumu var içine mercan gibi yapıp üstüne halı gibi bitkilerden falan ekiyor dedi, ben emin olmak için tekrar tekrar sordum adam hiç bir sıkıntı olmaz ben kefilim birşey olursa gel buraya zararını karsılarım dedı.Hatta ofistede küçük bir örneği var dedi ve ofisine girdik karsımda yaklasık 1 tonluk discuss la dolu bır akvaryum vardı , adamın bu işten anladıgına kanaat getirdim ama yinede siz üstadlara sormak istedim . Aldıgım malzeme FUGA FLEX-Gri Renk..
Sizce bu maddeyi kullansam sıkıntı olurmu,bazıları normal fayans derzi bile olur diyor , bazıları hayatta olmaz eline alırsın balıklarını diyorlar,açıkcası kafam çok  karıştı yardım edebilirseniz sevinirim.


saygılar.



--------------------------------------------------------------------------------------------
Kocaeliyi tavaf edip sonunda aradığım fuga pool 2900 ü buldum bir sorun kalmadı.Yinede yardımlarınız için teşekkürler

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

kayiboyuÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 25/12/2009
İl: Giresun
Mesaj: 1352
kayiboyuÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 09 Mayıs 2012 23:44
Derz dolguda kalekim fugopool 2900 tercih edilmesinin sebebi antibakteriyel olması, yosun tutmaması ve suya dayanıklı esnek malzeme olmasından dolayıdır. Hamam, sauna v.b sürekli ıslak kalan zeminlerde falanda çok kullanıldığını söylerler. Aldığınız malzeme bu özellikleri taşıyorsa niye olmasın. Ayrıca fuga 2300 kullananlarda var. Tek sıkıntı belli bir süreden sonra çatlaması dökülmesi, erimesi sorun. 2900 da bu deformasyon daha uzun sürede gerçekleşiyor. Tercih sebebi budur. Yoksa balıkları ele aldıracak bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Tabi çok dandik malzemeler hariç. İçeriğide önemli tabi.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir