YİĞİT MERİÇ KOZBAY DAN GELEN DERE BİTKİLERİ !


DrklvntylmzÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 03/08/2013
İl: Içel
Mesaj: 314
DrklvntylmzÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2014 09:19
Meriç Bey onca eleştiriye ve suçlamaya rağmen bu şekilde ılımlı ve çözüm odaklı davrandığınız için teşekkür ederim.Artık anlaşılıyor ki sizin yapmak istediğiniz dolandırıcılık ve ya haksız yere kazançtan ziyade tamamıyla eksik bilgiden dolayı bu durum yaşanmış.Umarım konu en kısa zaman da kapatılıp daha da fazla uzamaz.

Saygılarımla;

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

asimsek73Çevrim Dışı

Kayıt: 11/09/2010
İl: Kocaeli
Mesaj: 300
asimsek73Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2014 09:53
Peki salyangoz türlerine ne  diyeceksiniz. İlanınızda bence adi salyangoz türleri çıkabilir diye belirtmeniz gerekiyor. Bu çok önemli bir konu. Ben gecen haftalarda sırf akvaryumumdaki adi salyangozdan kurtulmak için bütün akvaryumu boşaltıp kumu güneş kurutarak kurtuldum.
Bende uzun süre bitki satışı yaptım  ama bitkilerimde yosun ve adi salyangoz varsa altına özellikle not düştüm.
EN son adi salyangozdan kurtulmak için akvaryumu boşaltırken elimde 100 lerce kök blaxya auberti vardırki değerli bir bitkidir.Ayrıca parvula bitkisi vardı. Sırf içerisi adi salyangoz ve yosun oldugu için kimsye hediye bile gönderemeyip doğrudan çöpe attım.
Bitki satışlarında muhakkak salyangoz konusu belirtilmelidir çünkü gerçekten başa bela canlılar. bitki kökkü iyiyse düzelebiliyorda salyangozdan kurtulmak tam bir işkence. ( katil salyangozlarım bile bas edemedi)

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

M.FurkanÇevrim Dışı

Kayıt: 13/09/2012
İl: Kilis
Mesaj: 111
M.FurkanÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2014 16:38
Memnun olmayan her arkadaşımıza yaptığımız gibi şikayetçi olan ve memnun olmayan AHMET KURUM kullanıcısının da KARGO ÜCRETİ DAHİL parasının iade edildiğini kanıtlayan belge. Şimdiye kadar kimsenin haram parasına göz dikmediğimiz gibi kimseyide dolandırmak veya sahtekarlık yapmak benim karakterime sığan kelimeler değil . 



Şimdi bizden memnun olmayarak şikayette bulunan diğer arkadaşa gelelim. Hiç bir şekilde bitktilerini aldıktan sonrabizi telefonla arayarak bir sorun olduğunu belirtmediği hatta geri bildirim yaparak çok memnun kaldığını söyleyen arkadaş MİRZABEY  şu anda söylediklerinin tam tersinin olduğunu bizim bataklık ve çamurlu bitkileri millete göndererek sahtekarlık yaptığımızı idda ediyor. Siz okuyuculara ve forum yöneticilerine bırakıyorum ben kararı. El İnsaf !


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

AlpacinQÇevrim Dışı

Kayıt: 31/08/2011
İl: Adana
Mesaj: 323
AlpacinQÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 01 Ekim 2014 11:49
Meriç bey para iademi yapmıştır...

Teşekkürler ...

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Yasin OktemÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 13/10/2009
İl: Malatya
Mesaj: 656
Yasin OktemÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 01 Ekim 2014 12:11
Olayın tatlılıkla çözülmesi gayet güzel olmuş. İki taraf için de hayırlı olsun. Meriç Beye de Ahmet Beye de geçmiş olsun diliyorum.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

MiRZaBeYÇevrim Dışı

Kayıt: 04/03/2011
İl: Kütahya
Mesaj: 56
MiRZaBeYÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 01 Ekim 2014 17:37

Buradaki ismin "Meriç Kozbay
Bitkileri gönderen "Mehmet Furkan Canlı"
Buradaki Memleket "Ankara"
Bitkilerin gönderildiği şehir "Kırşehir"
Yaşın burada 34 telefonda diyorsun 39
Daha sen utanmadan birde benimmi forumdan uzaklaştırılmamı istiyorsun asıl seni banlamaları gerekiyor.Sahte isim ve şehir kullanıp satış yapıyorsun,buda bir uzaklaştırma sebebi.

Yukarıdaki durumuna bakta asıl sen kendi arandaki 17 farklı bul.Ben burda ve dün telefonda durumu anlattım ayrıca o geri bildirim hakkında yönetici şahittir yönetime hemen ertesi günü mesaj yazdım yönetim geri bildirimi silemeyiz 15 gün sonra tekrar yazın dedi.Ayrıca dün kendin itiraf etmedinmi havuz bitkisi diye bende bak kendi ağzınla söylüyorsun baştan söyleseydin almazdım dediğimde,sen kıvırıp havuzdan akvaryuma alıyorum adapte sağlıyorum sonra satıyorum demedinmi .Kendin insanlara iftira atıp suçluyorsun.25 tl ödememek için kıvırmadığın yalan kalmadı yazıklar olsun sana.Başımın gözümün sadakası olsun bizim için 25 tl önemli değil.Bende seni ALLAH'a haval ettim.Haram yemezmiş alasını yiyorsun yalanında bini bin para.

Arkadaşım sen baştan ilanına havuz bitkisi yazmış olsaydın bizler zaten o bitkilerden almazdık sende olumsuz eleştiriler ile karşılaşmazdın.Asıl seni üyelere ve yönetime bırakmak lazım.


Ayrıca dün sana telefonda izah ettiğim gibi.Ben senden bitki aldım ve bu bitkiler geldiğinde leğene attım akvaryuma koymadım bile.Ekmeğini bu şekilde kazanıyorsundur diye ekmeğinle oynamamak için geri bildirimi öyle yazdım ve çokta büyük hata yaptım.Sonra bir büyüğüm o geri bildirimimden insanların etkilenip,güvenip bitki alacağını benimde vebale gireceğimi söyledi.Kandırıldığımı söylersem insanlarında ona göre davranacağını söyledi.Bende zaten ona vicdanen rahatsız olduğumu ama geri bildirimi silme yetkim olmadığını yönetime silmeleri için ricada bulunduğumu söyledim.Fakat yönetimden gelen mesajda müdahale edemeyeceklerini ve 15 gün sonra olumsuz görüşümü yazabileceğimi söylediler.Bende o abimize ALLAH büyük birileri bu kişiden bitki alır ve foyası meydana çıkar dedim.Kendisi şikayet konusu açabileceğimi söyledi bende geri bildirim başka,konu başka olursa haklı iken haksız duruma düşerim olmaz dedim.Bu mesajlaşmadan 10 gün sonra telle arayıp meriç kozbayı şikayet etmişler hala yazmamakta kararlımısın dedi.Bende girdim bu konunun altına şikayetimi yazdım.Sonra geri bildirimede yazmamı insanları etkilenmemesini söyledi orayada yazdım.Bu yüzden o ikilem oldu.Şimdi bakıyorum herkes işin içinden sıyrılmış günah keçisi ben oldum.Bu kişilerde meriç kozbaydan bitki alıp çöpe atmışlar ama arka planda kalıyorlar nedense.O sessiz kalanlar buraya yazsalar daha net çıkacak ortaya.Öyle bir sürü kişiyi mağdur edip bir kişiye iade edip reklam yapmakla olmuyor.Şunuda belirteyim bu forumda başka kişilerden bitki aldım ve kiminden sakal yosunu çıktı,kiminden nematod ama ben yinede iyi niyetimle olumlu mesaj yazdım.Şikayetimi kendilerinede söyledim,yosun çıkan arkadaş ben farkettim abi hakkını helal et dedi,diğeri doğrudur çıkmıştır dedi konu kapandı.Fakat meriç kozbay suçunu kabul etmiyor,İnsanların haklı olduğunu bidliği halde haksız duruma düşürmeye çalışıyor.Bitkilerinin başlı başına havuz bitkisi olduğunu telefonda ve buradaki üyeler bastırınca sıkışınca kabul etti.Ki bunu ilanada yazmalı burda yönetimede iş düşüyor.İnsanlarda ona göre alışveriş yapar.Sonra böyle olumsuz eleştiriler yapanları forumdan banlatacam diye uğraşmazsın.İnsanlar senin hakkında hep iyi konuşacak hiç olumsuz eleştiride bulunmayacak ama sen ağzına geleni söyleyeceksin.Yazık sana çok yazık.
Bu saatten sonra sahte ismi ile "meriç kozbay"a bir yaptırım uygulanmazsa ben çıkacam forumdan.Her eleştireni yönetime bırakıyor ya yönetim kendisi ile bir ilgilensin isim sahte,yaş sahte.memleket sahte.Buda zauklaştırma sebebidir.Çünkü burada şinsanlar para ile alışveriş yapıyor.Gerçi arkadaşın yönetimden arkadaşları varmış :)) bu kişinin durumu belli burada birçok kişide hakkında eleştirilerini yaptı.Ben gereken izahı yaptım ister kişiyi cezalandırırsınız isterse cezalandırmazsınız zaten yönetim forumla pek ilgilenmiyor.Çürükleri ayıklamdıktan sonra bu tür tartışmalar çok olacaktır önce o çürükleri temizlemek lazım ama temizleyen yok o yüzden burda durmamızında bir anlamı yok.
MiRZaBeY2014-10-01 21:51:26

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

vuslatÇevrim Dışı

Ziyaretçi Engelli
[B]6339,1[/B]
Kayıt: 14/11/2006
İl: Sivas
Mesaj: 3591
vuslatÇevrim Dışı
Ziyaretçi
Gönderim Zamanı: 02 Ekim 2014 12:47
Konu aydınlığa kavuştuğu için paylaşıma kapatılmıştır.

Saygılar.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir