Yerli Mi Alman Mı ?


tlgtckÇevrim Dışı

Kayıt: 26/12/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 2367
tlgtckÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 29 Mayıs 2013 17:25
Üretici=İthalatçı=Akvaryumcu=Hobici
Birinin suyu 28 derece ötekinin 25 ötekinin 20 digerinin 22
Hepsinin su sertlik ve PH degerleri farklı
Balık şoktan şoka giriyor,yamuluyor,kırılıyor.
Türkiye'nin son 20 yıldaki İthal balıkları maddi-manevi faciayla sonlandı. Apartman bodrumları bir köşeye fırlatılmış,kırık akvaryumlarla dolu.
Üreticiden=Tüketiciye, Üreticiden çıkan balık dogrudan hobicinin akvaryumuna girmeli..
Üreticinin su sıcaklık ve su sertlik degerlerinin de bilinmesi gerekir.


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

RarabomaÇevrim Dışı

Kayıt: 06/02/2013
İl: Eskisehir
Mesaj: 383
RarabomaÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 31 Mayıs 2013 18:20
Şöyle söyliyim üreticiden direk akvaristin akvaryumunu balık girerse akvaryumcular batar.O yüzden bu olayı pek sıcak karşılıyacaklarını düşünmüyorum.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir