Yeni Akvaryum Sehpa Sorunu ve Merhaba


countdownÇevrim Dışı

Kayıt: 27/11/2008
Mesaj: 1
countdownÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 27 Kasım 2008 23:18
Merhaba,
Uzun zamanadır forumunuzu takip ediyor ve ihtiyacım olan bilgilere ulaşıyordum.Farketmeden emeği geçen herkese öncelikle teşekkürler.

60 literelik bir akvaryumda canlı doğuranlar besliyorum.Bunu bugün itibariyle 80 28 50 bir akvaryum ile yeniledim.Canlı doğranlara ek olarak 2 yetişkin meleğim vardı ve tüm hepsinin daha özgür dolaşmaları için bu değişikliği yaptım.

Gelelim soruna..Henüz aktarımı yapamadım çünkü sehpa ile ilgili kafamı kurcalayan bir soru var.Önceki 60 litrelik akvaryumum eski ahşap olanlarından bir tv sehpası üzerinde gayet sağlıklı biçimde duruyordu.Yenisi ise yine forumlardan öğrendiğim kadarıyla 150-160 kg. gibi bir ağırlığa ulaşacak.Bu durumda bu sağlam sehpanın tekerlekli ayakları beni biraz şüphelendirdi diyebilirim.Başlıklarda profil yaptırılması vb. aternatiflr var ancak görüntü olarak demir profil hoşuma gitmiyor ve daha sonradan ona mdf kaplatacak kadar da masrafa girmem mümkün değil.Şu durumda sizce bu sehpanın yeni ölçülerdeki akvaryumumu taşıması mümkün müdür?Tecrübelerinizden faydalanabilrisem sevinirim.İşimi sağlama almam konusunda alacağım uyarıları biliyorum ancak dediğim gibi sorun para verip daha iyisini almak yaptırmak vb. çözümlerden ziyade bunun taşıyıp taşıyamayacağıo ikilemi.özetle 80 cm lik bir akvaryum demir profil gibi güçlü bir taşıyıcıya gönül rahatlığı yönünden değil teknik olarak ihtiyaç duyar mı gerçekten?

Şimdiden teşekkürler.

Ekleme: Sehpa 60 cm. yni akvaryum yanlardan 10 ar cm taşacak.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

PoyrazAtlasÇevrim Dışı

Ziyaretçi Engelli
Kayıt: 20/10/2008
İl: Istanbul
Mesaj: 324
PoyrazAtlasÇevrim Dışı
Ziyaretçi
Gönderim Zamanı: 28 Kasım 2008 07:49
Televizyon sehbasının tekerleklerini çıkart . Üstünetam akvaryum ölçülerinde mdf yerleştir . Boşta kalan kısımların altınada destek yapabilirsin 5x5 kalastan 10 ytl yi geçmez maliyeti :) hiçbir sorunda olmaz ...

Kolay gelsin

Saygılar ...

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir