www.juenpetmarket.com


blue nightÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 15/08/2011
İl: Ankara
Mesaj: 1149
blue nightÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2015 14:18
Bu siteden 3-4 sene önce ilk alışverişimi yapmıştım. Daha sonradan ise bir çok firmadan akvaryum dünyasına yönelik ürünler aldım. Bu aralar arka fon ihtiyacım olduğundan araştırma yoluna gittim.

Akvaryumculardaki ürünleri netten çok daha uygun fiyatlara alırken ürün arka fon olunca net daha pahalı geldi. Püf noktası var mı diye araştırdım ama o da yok. 

Tam istediğim ürün olmasa da fiyatından dolayı juenpetmarket ten arka fon yanında bir kaç ürün (fiyatı diğer sitelere göre uygun 2 iç filtre) daha siparişi verdim. 2 adet arka fon sipariş etmiştim ancak 1 tane kalmış (bendeki şans) ücret iade edelimmi diye aradılar. Ücret iadesinden ziyade aynı fiyata (6 tl) yakın başka bir ürün seçtim. (2-3 tl lik daha fazla fiyatlı üründe seçsek sorun etmeyecek tarzda konuştular) 

Dün sipariş vermiştim akşamına kargoda görünüyor, pazartesi en erken elime ulaşır düşüncesi ile iş adresimi vermiştim. Aradım ve saolsunlar ilgilendiler ve adres değişikliği yaptım. (Forumda övgüler yağdırılan ve fiyat olarak gerçekten uygun olan X firma bu işlemi yapamıyor, müşteriyi yarı yolda bırakıyor. Mümkünse neden yapmamak için elinden gelen yapılır anlamıyorum) Bizi yarın sabah arayınız siz kargo takip numarası verelim ve kargonuzu biz takip ediyoruz vs.. bilgisi verildi. Şaşırdım gerçekten..

Hediye olarak yine bişeyler koymuşlardı. İlkinde kepçe bunda yapay çiçek koymuşlar 2 adet. (3 tl toplamda) 

Paketleme konusunda da gayet iyiler. Otuz.com dan sonra bu firma geliyor. (Forumda çok rağbet gören firmanın paketleme sistemini çok kötüydü)

Firmanın eksi yönleri ise, kargo ücretinin olması (ne kadar alışveriş yaparsan yap) ve yem konusunda yetersiz kalmaları. Kova yem yok desem yeridir, kovadan bölmede yok.. 100 -1000 gram arası yemler var. 

Ürünlerin fiyatları bazı ürünlerde gayet iyiyken genel olarak biraz daha pahalı ürünler satılıyor. 

Sonuç olarak; sorun yaşamadığım ve sorun yaşatmayacağını tahmin ettiğim bir firma. Alıveriş yapılabilir. (Sorun yaşayan arkadaşlar olmuş olabilir beyanlarım şahsidir, ben iyi firma dedim diye iyi firma olacak anlamı çıkmasın)



blue night2015-01-31 14:20:21

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir