Valifera'da Göz Şişmesi ve Kanlanma


MeisteRÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 06/05/2011
İl: Istanbul
Mesaj: 781
MeisteRÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 30 Ağustos 2013 12:19
Dişi Valiferamın Sağ Gözünde şişme ve Göz Dibinde Kanlanma var, Dün de Ramirezimin Karnında Kanlanma Olduğunu belirttiğim bir konu açmıştım. Ramirezinin vücudunda bir bölgede daha kanlanma gördüm bugün.

Çok acil yardımınıza ihtiyacım var, durum ciddi görünüyor. 


Dünden beri 2 tane hastalık konusu açtım ikisi de eminim ki daha önce başınıza bir çok kez geldi ama ısrarla cevap alamıyorum.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

MeisteRÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 06/05/2011
İl: Istanbul
Mesaj: 781
MeisteRÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 31 Ağustos 2013 21:38
Yardımınız için çok teşekkür ederim, gerçekten harika bir destek forumu haline geldi burası. Ne kadar klişe şeyler varsa sabit cevaplarla o konuları cevaplamaya devam edin, bilgi dahilinde hiçbir şeyi cevaplamayın.

Ben size gidişatı anlatayım
Long Fin Ramirezi geldiğinde beyaz benek idi o geçtikten sonra derisinde kanlanma oldu (Deri Fungusu diye de geçiyor) bunun akabinde valifera göz fungusu oldu, ilaç tedavisine başladım (Ki bunun için yardım istedim ama akvaryumcuların eline bıraktınız sağolun) Valiferadaki kanlanma 2. gün bugün geçti ama hala buzlu görüntü ve şişlik gözünde var, Ramirezi ise pul dikelmesi oldu ve akşamında dropsy kendini belli etti. Şu an mecburen ayırdım muhtemelen de bir kaç güne ölecektir.

Eğer ben ilk ramirezi konusunu açtığımda (http://www.akvaryum.com/Forum/ramirezimin_nesi_var_k714351.asp) gören bilen birisi yardımcı olsaydı Baktopur Direct ile tedaviye başlayabilirdim.

Sizler lepistes konularını yanıtlamaya devam edin. Ya bu forumun bilgili kişileri artık burayı terk etti yada gerçekten tanıdık olmayanı sallamama ortamı burada da başladı. Bu yardım alamadığım kaçıncı konum...

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir