Türler arası uyum durumları


kayzerÇevrim Dışı

Kayıt: 07/04/2009
İl: Denizli
Mesaj: 262
kayzerÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 30 Nisan 2009 14:50
Arkadaşlar hepinize iyi günler dilerim. daha önce nick'imle açıılmış olan konudan ötürü duyduğum utancı sizlerle paylaşmıştım. benden kaynaklanmayan sorunlar olmuştu..
sizden ricam bana birkaç konuda yardımcı olmanız..

120*60*60 lık bir akvaryum yapacağım. öncelikle bütün siteleri neredeyse dolaştım bu konu hakkında. büyük bir akvaryum olacağı için hiçbir şeyi atlamak istemedim. atkılar hariç büyük oranda da yapabileceğime inanıyorum. bu konuda bilgisi olan arkadaşlar lütfen bana özel mesaj yoluyla ulaşabilirlerse memnun olurum. iç dizayn olarak hagen kum 30-40 kilo yeteceğini sanıyorum. içine birkaç bitki de görünüm açısından renk katacaktır. anubias barteri nana 2 ya da 3 tane ve ismini bilmediğim uzun bitkilerden koymayı planlıyorum. uzun boylu olanları dış filtreyi örtmesi için kullanmak istedim. arka fon olarak siyah ya da mavi renkler düşündüm. ışık konusunu o konuda bilgisi olan arkadaşlarıma danışarak halledeceğim..

akvaryumun sahiplerine gelince. netleşmedi tam olarak ama birkaç tür beslemek istiyorum renkli bir akvaryum olması açısından..

rainbow 1e 4d

teksas tek

ters yüzen çöpçü 2e 4d

ateş kafa tek

severum 1e 4d

boynuzlu vatoz 1e 2d

tatlı su yılan balığı 1e 1d

hayalet 1e 1d

mücevher 1e 4d


bu konuda bana yardımcı olursanız müteşekkir olurum..

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir