TROPHEUS RED RAİNBOW KASANGA F0 AFRİKA İTHALATI BALIKLAR


BASKANÇevrim Dışı

Kurumsal Üye
Kayıt: 19/02/2009
İl: Kayseri
Mesaj: 455
BASKANÇevrim Dışı
Kurumsal Üye
Gönderim Zamanı: 24 Haziran 2011 23:40
Bünyamin bey firma ismi vermenizin bize göre en ufak sakın cası yok.İiyi olan balıkta bizim kötü olanda.Balıklara gelince misketin ordaki balık erkek balık sanırım.Eger erkek olan balık oysa dişilerin karın yapıları nasıl karınları dolumu?Eger dişilerin karnı dolu ve hazır degilse erkek sürekli sıkıştırıyorsa bana göre dişilere zararı olur.Eger tam hepsinin resmini göre bilirsem birazdaha fikir vere bilirim.Saygılarımla..

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

KILIÇÇevrim Dışı

Ziyaretçi Engelli
Kayıt: 21/10/2009
İl: Ankara
Mesaj: 2109
KILIÇÇevrim Dışı
Ziyaretçi
Gönderim Zamanı: 25 Haziran 2011 15:14
Bünyamin bey firma ismi verdiğiniz için ne kadar da çok özür dilemişsiniz . Buna gerek yok, ayrıca balıklarınızın menşeinin bilinmesi adına bundan doğal birşey de olamaz. Zaten tanıtımları incelerseniz, konuların %90 ında firmaların da belirtildiğini görürsünüz. Yani hobinin dışına çıkmış falan değilsiniz.

Balıklarınız maşallah son derece güzel ve sağlıklı görünüyorlar. Koloni yapısı hakkında zaten Metin Ağabey herşeyi tüm açıklığıyla anlatmış. Yavru hususunda ise Burak kardeşimin de belirttiği gibi, bence çok acele etmeyin. Red Rainbowların belli bir düzene girmeleri, diğer türlere nazaran biraz daha uzun zaman alabiliyor. Ben de eski RRK'larımı alışımın 3.ayında "Acaba benim kolonim 0E 13D mi?" kuşkusuna kapılmıştım. Ancak akabinde erkek kendini belli etmiş ve kurlaşmalar başlamıştı. Sabreder ve tecrübeli akvaristlerin tavsiyelerine uyarsanız eminim karşılığını alırsınız.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir