tropheus için bu yemler uygunmudur?


doctor24Çevrim Dışı

Kayıt: 07/10/2011
İl: Manisa
Mesaj: 47
doctor24Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 16 Şubat 2012 12:46

Elimde 10 adet 5-6 cm civarı ilangi yellow var.Balıklarıma her öğün farklı bi yem veriyorum.Kullandığım yemler : Sera Flora , Tetra pro vegetable , sera granugreen , jbl novo fect tablet , jbl spırıluna flakes pul yem , dainichi veggie fx baby , tropikal süper spırıluna forte pul yem ,haftada birde nls thera + a kullanıyorum.Sizce bu yemleri kullanmam uygunmudur?

Balıklar yemi attığımda ön tarafa çıkıp yeme gelmiyorlar.Yanlarından çekildikten sonra yeme geliyorlar.Nedenini bulamıyorum bizi sadece akşam gördüklerindenmi korkuyolar yoksa yemler cazip gelmiyormu?Bunun için nasıl bir tedavi uygulamam lazım ?

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

GOLFMK2Çevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 29/12/2009
İl: Ankara
Mesaj: 1230
GOLFMK2Çevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 16 Şubat 2012 12:59
Jbl ve tropikalin pul yemi varken sera floraya gerek yok,ayrıca jbl tablet yerine tropikalin %36 spi. içeren tabletini öneririm.Yine sera granugrenn yerine tropikal%36 spi. süper forte granül yemini öneririm.Yem çeşitliliğiniz güzel ve uygun gözüküyor.Size alışmaları zaman alır çünkü gün içinde sizi görmedikleri için korkuyorlardır.1 gün aç bırakıp yemleme yaparsanız siz varken yeme geleceklerdir.Bunu tekrarlarsanız yavaş yavaş alışacaklardır.Sağlıklı balıklar...

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir