Teşekkür Ekol 15


sabihtÇevrim Dışı

Kayıt: 21/01/2006
İl: Bursa
Mesaj: 198
sabihtÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 21 Şubat 2007 10:11

Arkadaşlar Günaydın...

İş yerimde kurduğum 65 lt akvaryuma Ekol 15 dış filtre aldım. Piyasadaki en ucuz dış filtre üstelik dolu. Etrafımda kullanan arkadaşlarım var, forumlarda da kullanan ve memnun olanlar olduğunu biliyorum. Neyse uzatmayalım, filtreyi kurdum ve çalıştırdım; tabii önce suyun filtreye giriş yaptığı küçük dirsekten su sızmaya başladı, hemen söktüm ve oraya dişlerin üzerine keten sardım ve tekrar çalıştırdım. Bir müddet çalıştı 30 saniye kadar daha sonra kova ile kafanın birleştiği noktadan sızma başladı, tekrar açtım ve oraya da keten sardım ve bu işlemi 4-5 kere tekrarladım ama sızma bir türlü kesilmedi. Daha sonra bir arkadaşımdan ekolün imal edildiği yerin telefonunu aldım ve aradım,  adreslerini istedim ve imalat yerine gittim. Genç ve kibar bir bayan beni karşıladı, kendisine yaşadığım sorunu anlattım ve yardım istedim. Hemen ilgilendi ve filtremi alarak atölyeye gitti, bu arada ben arkadaşımla çayımı içiyordum. Bir müddet sonra imalatta bir hata olduğunu söyleyerek yeni bir filtre kovası ile geri geldi, sebebini söyleyip özür dilediler ( Ham maddeden kaynaklanan kalıp hatasıymış ) ve ben de kendilerine teşekkür ederek memnun bir şekilde geri döndüm. Filtremi tekrar kurdum ve çalıştırdım ancak 2-3 dakika sonra tekrar damlama şeklinde sızıntı başladı, bu sefer her parçayı tekrar kontrol ederek yeniden kurdum, ama sızıntı kesilmedi iyice kontrol ettiğimde sızıntının kafa motorunun içinde bulunduğu plastik parçanın içinden geldiğini anladım. Tekrar telefon ederek arızanın yerini ve şeklini anlattım, çok üzüldüklerini ama bu tür arızaların bazen söz konusu olduğunu ve getirirsem yenisi ile değiştireceklerini söylediler. Gerçekten götürdüğümde yeni bir kafa verdiler ve tekrar özür dilediler. Filtremi tekrar kurduğumda artık bir sorunun olmadığını ve gayet güzel çalıştığını gördüm ve tabii sevindim ama artık hakkım değil mi...?

Bu arada ekol 15 yeni modelini piyasaya çıkartıyor malzeme plastiği değişmiş ve hortumlara da musluk koymuşlar oldukça güzel görünüyor 2 adet musluk aldım ve filtreme taktım temizleme de ve filtreyi ayırmada epey kolaylık sağlıyor. Bu arada orada çalışan insanların ellerinde ki  imkanlarla en iyisini yapmaya çalıştıklarını söyleyebilirim, ve buradan kendilerine, bu kadar ilgi ve alaka gösterdiklerinden dolayı tekrar teşekkür eder ve hayırlı işler dilerim....


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

mustafayıldırımÇevrim Dışı

Özel Üye
[B]4289,1[/B]
Kayıt: 14/05/2006
İl: Istanbul
Mesaj: 1915
mustafayıldırımÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 21 Şubat 2007 10:17
         Sayın Sabih bey yapması gerekleri yapmışlar,ama ilgilenmeyebilrillerdi ,hayırlı olsun .

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ÇınarÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 10/01/2007
İl: Izmir
Mesaj: 413
ÇınarÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 22 Şubat 2007 11:01
Bende burda İzmirde Has markasıyla ilgili aynı müşteri memnuniyeti ilkesiyle karşılaştım. Yerli üretimlerde müşteri memnuniyeti daha başarılı uygulanıyor sanırım.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

XEZAXÇevrim Dışı

[B]1987,1[/B]
Kayıt: 09/05/2006
İl: Ankara
Mesaj: 1674
XEZAXÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 22 Şubat 2007 11:10

Rekabetin olduğu piyasalarda kalite,müşteri menuniyeti ve fiyat ucuzluğu herzaman vardır.

Saygılar.


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir