T.Brichardi Karilani Syf:25-26 Foto, Video 24


Murat T.Çevrim Dışı

Özel Üye
[B]9114,1[/B]
Kayıt: 24/02/2012
İl: Istanbul
Mesaj: 813
Murat T.Çevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 21 Kasım 2013 02:02
[QUOTE=OSMANLI]Kardeşim maşallah sana :D gelsin bu sefer nedenini çok iyi biliyorsun .
Balıkların bir yana fotograf olayında prof. olmuşsun artık tebrikler foto çekmenin ne kadar zor olduğunu anlamış biri olarak maşallahı balıklardan daha çok hakkediyorsun eline sağlık.
Tamam tamam balıklar alınmasın onlarda mükemmel MAŞALLAH ama artık balıkların kalitesini kabullendik.
[/QUOTE]Teşekkürler abi. Balıklarım çok fotojenik makinadan hiç ürkmüyorlar,bu yüzden bende pek yorulmuyorum açıkçası Aslında daha fotoğraf olayının başındayım, inşallah ilerde daha güzel fotoğraf paylaşmak nasip olur.Güzel sözlerin için tekrar teşekkürler abi.Selamlar,saygılar.


[QUOTE=Cevdet ERDEM]Bu balıkların videosunu youtube den telefonuma indirmiştim..Yurt dışında birine ait sanıyordum..Ve arada bir açıp bakıyordum..Her baktığımda da inanılmaz beğendiğim bir türdü..Burada tanıtımını görünce şaşırdım..Nasıl gözümden kaça-bilmiş anlamadım..Maşaallah gerçekten çok güzel bir tür ve balıklar...Güle güle besleyin..[/QUOTE]Beğenmenize sevindim Cevdet bey.Tür yaygın olmadığı için bu tarz yanılgıların olması normal diye düşünüyorum.İlk başlarda çok amatörce oldu herşey ama zamanla bazı şeyleri düzelltim.Ben elimden geldiğince tanıtmaya çalışıyorum, artık ilerleme kaydettiğime inanıyorum.Daha güzelleri sizin olsun inşallah,güzel sözleriniz için çok teşekkür ediyorum.Selamlar,saygılar.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ZiyaretçiÇevrim Dışı

Ziyaretçi
Kayıt: 01/01/2003
Mesaj: 0
ZiyaretçiÇevrim Dışı
Ziyaretçi
Gönderim Zamanı: 26 Kasım 2013 00:20
Kanka duyduğuma göre askere gidecekmişsin 
Giderken karilanileri bana hediye edersin artık 

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir