tavsiyelerinizi bekliyorum


gdmrhnÇevrim Dışı

Kayıt: 12/10/2013
İl: Usak
Mesaj: 5
gdmrhnÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 12 Aralık 2013 20:08
Merhabalar. Elimde 78×45×27 ebatlarinda Yaklasik 100 litrelik bir akvaryum var. Uzun bir suredir taban malzemesi bile olmaksizin melek uretmeye calisiyorum. Fazla uzatmamak icin sonucun husranla sonuclandigini ve neredeyse bu cok sevdigim hobiden soguma derecesine geldigimi soyleyip sadede geleyim.

Elimde yukarida bahsettigim akvaryumla beraber dis filtre, ic filtre, hava motoru, aqua clay ve midye kirigi taban malzemesi ve diger basit malzemeler var. Yakin bir arkadasim da da cok cesitli ve bolca bitki var. İstedigim kadar alabilirim. Bu sartlarda bana ne gibi bir balik onerirsiniz? Tek tur ya da karma olabilir. Gorsellik daha onemli bu saatten sonra. Uretme 2. planda. Bulundugum ilde (uşaktayim bu arada) nadir turlere ulasmak zor. Yani kolay ulasilabilir yaygin baliklar olursa iyi olur.

Ve bir sorum var. Betta beslesem nadil olur? Birden fazla betta atsam bir arada yasarlar mi ? Cevap evetse kac betta atmaliyim bettayla birlikte baska hangi baliklar bakilabilir? Mesela neon atsam bir miktar olur mu?

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

okankÇevrim Dışı

Kayıt: 27/11/2013
İl: Istanbul
Mesaj: 19
okankÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 12 Aralık 2013 20:15
Tetra türlerinden oluşan bir bitkili akvaryum kurabilirsiniz.
Erkek betta besleyecekseniz mutlaka tek bakılmalıdır.
Dişiler birden fazla şekilde bakılabilir.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir