sarı prenseslerim kaçıyor


safak55Çevrim Dışı

Kayıt: 24/01/2007
İl: Istanbul
Mesaj: 242
safak55Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2007 11:13

iyi günler arkadaşlar benim size 2 sorum olcak .birincisi benim sarı prenseslerim var.yaklaşık 2 hafta önce 30 tanelerdi ve fazla olduklarından gerisini satmak zorunda kaldım.sanırım yakalarken korktular.ama hala benden kaçıyolar.eskiden balıklarıma yem verirken hemen cama doğru yaklaşırlardı şimdi ise kaçıyolar bu durum hiç düzelmeyecekmi.düzelirse ne zaman düzelir??

ikincisi ben sitede gezerken dip çekiminden felan bahsetmişler nasıl oluyor?beni bilgilendirirseniz sevinirim.şimdiden teşekkürler....


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ZiyaretçiÇevrim Dışı

Ziyaretçi
Kayıt: 01/01/2003
Mesaj: 0
ZiyaretçiÇevrim Dışı
Ziyaretçi
Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2007 11:17

Selam

Zamanla yeniden alisacaklardir. Ben yem atmadan hemen once mutlaka cama bir kac kez dokunurum ( ses cikarmak suretiyle ). Boylece her yemlemeden once buna tepki vermeyen baliklarida tespit edebiliyorum. Sizede tavsiye ederim ama sabir..

Dip cekimi ise son derece kolay. Dip pompasi aliyorsunuz. ( 5 ytl'ye dahi var ) Kumun icinden ( kumu cekmeden ) su/pislik cekiyorsunuz. Pompayi bulabilirseniz anlamaniz daha kolay olacaktir. Satin alacaginiz kisi size muhakkak anlatacaktir.

Basarilar


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

kadangoÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 06/08/2006
İl: Izmir
Mesaj: 1124
kadangoÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2007 12:01
Şafak bey;mbuna türleri akvaryuma size alışmakta zorluk çeker,sosyal hayatları kayalarla ilgilendiklerinden gelişmediği için korkaktırlar.Kolay kolay insanlara güvenemezler.Zamanla bunu yeneceklerdir.Ama içlerinde her zaman bu korku olacaktır.
Dip çekimi için;
http://www.akvaryum.com/forum/search.asp?KW=dip&SM=1&SI=TC&F M=14&OB=1

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir