Sarı Prenses yem


XoreSÇevrim Dışı

Kayıt: 25/11/2012
İl: Denizli
Mesaj: 41
XoreSÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 26 Aralık 2012 23:31
[QUOTE=osmangunaydin] [QUOTE=XoreS]Valla ne yapacagımı sastım :) Tek tür besleyeceğim sadece sarı prenses başkada ekleme yapmayacagım. Tecrübeli arkadaşlar yardım etsin napiyim şimdi [/QUOTE]

Dostum ben yemciniz.net sitesinden alıyorum. Samimi bir arkadaş sitenin sahibi Afyondan. Benim Bitliste olmama rağmen çok ilgili alakalı özel cep numarasıda var sitede sürekli ulaşabilirsin. 100 gr halinde alıyorum yemleri. En pahalısı 12 Tl olan JBL yemidir söylediğim yemler fazla tutmaz, diğerlerinin fiyatları diğer sitelere göre çok çok uygun çok araştırdım bu konuyu.

100 gr yem sana aylarca yetecektir emin ol. Söylediğim yemlerin hepsini almasanda JBL novo malawi, nls ciklet formula ve tetra pro yu kesinlikle tavsiye ederim.

Bende eskiden sıradan adını bilmediğim yemler kullanıyordum onlarıda yiyorlardı ama yukarıda saydığım yemleri yeme iştahlarını görsen balıkların çok mutlu olursun sende.

Kondisyon canlılık dayanıklılık açısından farklı yemleme önemlidir. Balıkların kabızda olmaz böylece.

Seçim senin arkadaşın profili http://www.akvaryum.com/Forum/member_profile.asp?PF=109705 sana yardımcı olacaktır.

Saygılar.


[/QUOTE]

Teşekkür ederim yardımın için . senin bu bir haftalık yem programındaki yemlerin aynısını alacam ve aynı şekilde uygulayacağım :) 

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir