PTT KARGO


avukat1907Çevrim Dışı

Kayıt: 29/12/2008
İl: Izmir
Mesaj: 41
avukat1907Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 09 Şubat 2011 18:19
Arkadaşlar aklınızda bulunsun sakın PTT kargo ile hiç bir şey yollamayın. Daha önce hasarlı kargo için  şikayette bulunmuştum ekimden beri tazminat ödeyecekler neyse sonunda yazı geldi gidip alacaktım İzmiri bilenler bilir Bayraklı adliyenin orda PİM var ana dağıtım yeri orası. Gittim parayı iade edecekler diye ama nafile.Toplu yem organizasyonu ile almış olduğum 3 çeşit yemi sağolsunlar bana zahmet olmasın diye tek türe çevirmişlerdi:D.  neyse asıl  söylemek istediğim ne kadar özensiz çalışıldığı.  Kargolar rastgele etrafa dağıtılmış ordaki görevliler eline geçen kargoları zarflar ve kutularda dahil rastgele 3-4 metre  mesafeli yerlere fırlatıyor. Hatta kutunun birini öyle bir attı ki  kutu  yerde baya bir yuvarlandıktan sonra gelip bana çarparak durdu.. Artık içinde ne varsa  o fırlatmaya karşı sağlam kalamayacağı aşikar. İnsan gücüne dayalı olarak çalışım yapıldığı için  ve çalışanlarda kolileri angarya olarak gördükleri için  bu şekilde özentisiz çalışmaktalar. 2-3TL aşağı göndereyim derken eldekilerden de olmayın.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

kanguru09Çevrim Dışı

Kayıt: 02/07/2009
Mesaj: 135
kanguru09Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 10 Şubat 2011 13:47
Bu postacıların suçu değil. Adamlar zarflardan,faturalardan başlarını kaldıramıyolarken birde kendilerine kargoculuk yaptırıyorlar. İşleri yoğun, ptt kargo da birde yanılmıyorsam hafta sonuna dek gelirse yandın hafta sonu ptt çalışmadığı için 2 günde ordan bekliyon. Bana kargom bir haftadan uzun sürede geldi. :)

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

esayÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 26/12/2007
İl: Eskisehir
Mesaj: 511
esayÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 10 Şubat 2011 14:12
Benim de mezuniyet belgemi ailem PTT ile bana göndermişti. Adamlar iki parça halinde verdiler bana. Müdüre çıkmıştım. Özür diledi, isterseniz şikayetçi olun ama sonuç almanız çok uzun sürer demişti. Ben de uğraşmamak için vazgeçmiştim.
Ancak bu bahsettiğimiz sadece PTT kargoda olmuyor. Benim kuzenim özel bir kargo firmasında çalışıyordu. Çalışanlar kolileri kamyondan aşağıya atarak indiriyorlarmış. Kuzenim itiraz etmiş ama kendisi haksız çıkmış. Vicdanı dayanmayınca o da işten ayrılmıştı.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

akvaryumvaktiÇevrim Dışı

Kayıt: 26/08/2007
İl: Zonguldak
Mesaj: 533
akvaryumvaktiÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 12 Şubat 2011 19:00
Ptt Kargo aynı zamanda çok geç teslimat yapıyor.
Bilginiz olsun.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir