Polit yavruları


hacilarÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 13/11/2007
İl: Ankara
Mesaj: 1608
hacilarÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 26 Ekim 2008 23:49
[QUOTE=aquamania]Tansel Abi,hayırlı olsun.Polit gibi harika renklere sahip nadir bir balık senin ve senin gibilerin öncülüğünde ülkemize kolayca yayılacak.Bende saulosi coral red ve red toplarımın yavrularını yakında yayınlayacağım.4 anneden toplam 80-90 yavru çıktı.

Saygılarımla,
[/QUOTE]
Tebrik ederim.Birkaç türü üretip yaygınlaştırmak.Hobi adına çok önemli...

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

raydekÇevrim Dışı

Kayıt: 25/09/2007
İl: Eskisehir
Mesaj: 521
raydekÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 31 Ekim 2008 22:24
Tansel abinin polit yavrularına sahip olan kişilerden biri de benim.
 
İki aya yaklaşmıştır herhalde aldığımdan beri değil mi Tansel abi? Ben unuttum ne zaman aldığımı :) Daha 2,5 cm civarındalar ama geleceğin hakimi, baskın erkeğim kendini belli ediyor. Yüzündeki maske ve maviye dönen renk değişimini daha bu boyda arada belli ediyor kavga ve üstünlük kurma esnasında.
 
Ama diğer mesajlarda da anlatıldığı gibi erkek-dişi demeden hepsi birbirinle ağız ağıza kavga ediyor daha bu boyda bile. Bakalım ilerde neler olacak :)
 
Şu an 10 tane yavrum var. 2-3 ay içinde kolonim komple oturur diye tahmin ediyoruz. Ben de o zaman sizlerle polit ailemin fotoğraflarını paylaşırım tanıtım bölümünde.
 
Bursa'lı arkadaşlar! 2009'la beraber, gelecek yavrularımı tüm Bursa'lı arkadaşlarıma sunacağım Allah nasip ederse. Böyle nadir bir türü onlara sunmanın sevinci içinde olacağım kısmetse...
 
Bizi izlemeye devam edin...

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir