Piranhanın Gerçekliği Hakkında Sorum Olcak Anlayan Biri Baksın


Onur NergizÇevrim Dışı

Özel Üye
[B]10751,2[/B] [B]7454,3[/B]
Kayıt: 20/01/2010
İl: Adana
Mesaj: 3497
Onur NergizÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 01 Kasım 2012 19:30
Birçok natteri ve pacuyu hem iri hem yavru hallerini canlı olarak görmüş biri olarak kesinlikle pacu diyorum.Pacuların dişleri sivri olmaz ama piranalar kadar etkili ısırıkları vardır(Meyve , tohum parçalamak için) ayrıca protein ağırlıklı yem yada balık etinide kabul ederler.Maalesef natteri değiller.Ayrıca balığın 40-5 cm civarı büyüdüğünü düşünür isek akvaryumunuz biraz yetersiz kalabilir.Tür değiştirmenizi tavsiye ederim.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

MrNobodyÇevrim Dışı

Kayıt: 11/11/2010
İl: Kayseri
Mesaj: 76
MrNobodyÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 14 Kasım 2012 10:38
[QUOTE=Saralonde]Her şeyi boşverin bu balıkların içine japon balığını atmak nasıl bir hayvanlıktır ona cevap verin! [/QUOTE]
Yaklaşık 3 senedir nattereri besliyorum ve bu güne kadar hiç canlı yem atmadım, atılmasına da karşıyım ama canlı yem verenler için bu şekilde bir üslup kullanımasının da hiç de hoş olmadığını düşünüyorum, acaba aynı düşünceleriniz balıklarına tubifex, su piresi, artemia vb. canlı yemler verenler için de geçerli mi merak ediyorum, bu canlıların küçük olması onların canlı olduğu gerçeğini değişitirir mi? Değiştirmezse o yemleri kullananlar için de aynı ifadeyi kullanıyor musunuz?

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir