Pico ile denize ilk adım


Kızıldeniz AkvarÇevrim Dışı

Kurumsal Üye
Kayıt: 19/07/2010
İl: Manisa
Mesaj: 328
Kızıldeniz AkvarÇevrim Dışı
Kurumsal Üye
Gönderim Zamanı: 20 Şubat 2011 19:02
[QUOTE=enesozmen][QUOTE=CRD]Hadi bakalım Enes sump'u da devreye aldığında güzel bir kaç foto istiyoruz.[/QUOTE]
Dün akşamdan bu yana çalışır halde şuan sıkıntı yok gibi elektrik kesilene kadar tabiki en kısa sürede buna bir önlem alacağım Güç kaynağı olarak.Online UPS ucuz bir şey bulursam 50-60 tl lik bir şey işimi görür sanırım.Vana almadım daha vana aldığımda daha iyi olacak sanırım su seviyeleri daha dengeli olacak.Biraz modifiye etmem gerekiyor sump ve borularınıKahkaha.En kısa sürede foto ekliyeceğim..


[QUOTE=by_desp@hotmail]Özellikle leather lar hemen açmazlar önce deri değiştirecek salına salına. Erdoğan kardeşimin canlıları çok güzel merak etme hocam zoalarda yakında açacaktır. Naçizane tavsiyem kh a dikkat etmek. Leather ve zoaların küsmesinbden anlarsın ters bir şeyler olduğunu. Bilgi vermrk istedim..Bu arada sump 10 numara olmuş eline sağlık:) [/QUOTE]
Evet şuan deri değiştirmeyi bitirdiler sayılır ve normal mi bilmiyorum zoalarda deri değiştirdiler.Erdoğan abi ile hem kargoda hemde canlı olark cok güzel bir alışveriş oldu.Kh testi için kullanımı kolay ve güvenilir hangi markayı öneririsiniz.Leatherlar kahve rengi çıkıntıları çıkıtı adeta mayın tarlasına döndüBig%20smile.Zoalar ise hala açamadı üzerlerindeki kahve rengi deriyi atanlar küs bir şekilde bekliyorlar.Sanırım Kh sorun olacak başıma.Kh için ne gibi müdahale yapmam gerekiyor.Katkı için tabi bunun için tetin olması gerekiyor yüksek mi düşük mü olduğunu bilmiyoruz.Yorumlarınız ve verdiğiniz bilgiler için Erman abi ve İlyas abi ayrı ayrı hepinize teşekkür ederim.En kısa sürede güzel foto ekliyeceğim.Saygılar..
[/QUOTE]

Ben kh testi için elos kullanıyordum ve güvenilirliliği kanıtlanmışve kullanımı çok kolay..

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir