özel forum üyesi nasıl olunuyor


9ibrhm9Çevrim Dışı

Kayıt: 06/09/2014
İl: Ankara
Mesaj: 40
9ibrhm9Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 13 Eylül 2014 16:13
özel forum üyesi nasıl olunuyor

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

KaPTaNÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 19/11/2008
İl: Istanbul
Mesaj: 1007
KaPTaNÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 13 Eylül 2014 23:24
Özel Üyelik ve Forum Yöneticiliği
- Yönetim özel üyeliği kurallara uyan ve örnek kişilere, diğer üyeleri iyiye özendirme amaçlı olarak verir ve bu üyelik tipinin diğer üyelere göre ayrıcalıkları vardır. (Ör: Ücretsiz ilanlar forumunu görüntüleyebilmek, daha fazla fotoğraf alanı, profil yorumlarının onaylanmadan doğrudan gösterime girmesi, benim sitem uygulaması, prestij vb.)
Yönetim; üyelerle gereksiz münakaşaya girme, kötü söz kullanma, tartışmayı kişiselleştirme, Türkçeyi doğru kullanmama gibi hataları yapma ihtimalini az gördüğü üyelere bu ünvanı verir. Mesaj sayısının önemi şu noktadadır; üyeleri sadece yazılarından tanıma şansı buluyoruz, yukarıda belirtilen özellikleri, üyenin yaklaşık 100'den fazla mesajında gözlemliyorsak daha rahat özel üyelik veririz. Bire bir tanımadığımız kişilere 5-10 mesajda özel üyelik vermek taktir edersiniz ki kolay olmamaktadır. Özel üyelik bir nevi bizi temsil etmektedir, bir özel üye sinirlenince hakaret ederse bu onun kadar bizim de prestijimizi düşürecektir.
 
- Özel üyelik için bir önemli esas da kaliteli paylaşımdır. Mesajlarının çoğu ilanlarda ve forum dışı konularda olan üyelere bu statü daha zor verilir. Yönetim; ilanlarda daha güvenilir olmak 
ve ücretsiz ilanları görebilmek için özel üye olmaya çalışan kişilere özel üyelik vermez.

- Forum Yöneticileri, özel üyeler arasından, üyelerle tartışmaya girmeyen, yönetime geldiği zaman üyelere yapıcı ve sakin davranacak, fazla kuralcı olup ufak şeylere müdahale etmeyecek izlenimi veren, yönetici olduğu forumda kaliteli paylaşımları ve tanınırlığı bulunan, forumda çok zaman geçiren üyeler arasından seçilir. 

Örneğin; forumda üyeleri uyaran, "bu şekilde balığı beslemeniz yanlıştır" yerine "böyle balık beslenir mi?" gibi iğneleyici üslup kullanan üyelerin yönetime girmesi zordur.
KaPTaN2014-09-13 23:24:26

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir