Önerdiğiniz Akvaryumcular


manushczÇevrim Dışı

Kayıt: 05/09/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 58
manushczÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2009 21:57

arkadaşlar ben istanbulda bu hobiye yeni başlayan biri olarak dogru düzgün bi akvaryumcu bulamadım.. hepsi birbirinden farklı şeyler söylüyor ve herkezin kafasını karıştırıyor özellikle büyük kentlerde çok akvaryumcu olması çogu yeni başlayan arkadaşlarımızın kafasını karıstırıyor..

burda alısveris yaptıgınız akvaryumcunun yerini ismini ve öne çıkan özelliklerini bizimle paylasırsanız sevinirim aslında aynı zamanda eksilerini gördüğünüz akvaryumcularıda yazarsanız çogu akvaryumcu hakkında bilgi edinmiş oluruz..
 
Konuyu açmışken bi akvaryumcu hakkında bende görüşlerimi yazıyım istanbul davutpaşadaki "lale akvaryum" yer olarak otoparkının olması ve yerinin çok geniş olması bi + avantaj içerisi çok güzel dekore edilmiş işi bilen birilerinin elini deydiği belli..  ama balık çeşidi konusunda biraz zayıflar. Aslında beni asıl oraya götürmeyen neden içeride kimsenin balıklar hakkında ufacık bile bi bilgisi olmaması :=) bitki portveyi oldukça geniş ama bitki fiyatlarıda çok pahalı ..
tuzlu su akvaryumu olanlar için ilgi çekici biyer olabilir.. balık fiyatları ise eminönüne göre daha ucuz oldugu söylenebilir.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ali876Çevrim Dışı

Kayıt: 02/10/2009
İl: Ankara
Mesaj: 1075
ali876Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2009 22:02
Bu siteden birçok hobiciye ulaşabilrsin. Canlıları kesinlikle onlardan almanı öneririm. Daha sağlıklı olur emin ol. Ama düzgün akvaryumcularda yok değil.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir