Nehir Akvaryum Canlılarda ve Seçkin Ürünlerde %10


bjkalleyÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 01/02/2003
İl: Yurtdisi
Mesaj: 9513
bjkalleyÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2009 01:03
Bitki'den deniz canlılarına, Tanganyika cichlidleri'nden discusa geniş canlı yelpazesi, en az onun kadar geniş malzeme yelpazesi ile Nehir Akvaryum da Akvaristler Derneği üyelerine indirim yapıyor.

Canlı çeşitlerinde ve Sera, İsta, Microbe Life, Fluval, Dolphin, Aquanic ve Astro marka tüm ürünlerde dernek üyelerimize %10 indirim yapılmakta.

Firma Bilgileri vi İlanı

Bu indirimden faydalanmak için kuralları hatırlamakta fayda var.

1-Bu indirim sadece akvaristler derneği üye kartını gösterenlere yapılacaktır. Dernek kartlarınızı Ankara ve İstanbul'daki yerlerimizden dernek aidat borcunuz yoksa ücretsiz olarak alabilirsiniz. Üye kartınız yoksa; ben zaten üyeyim, bakın sitede ismim var gibi bir yaklaşımda bulunmayınız, kabul edilmeyecektir.
2-Üye kartlarının geçerli olması için resim yapıştırılması zorunludur. Oldu ki aceleden yapıştırmadıysanız dernek üye kartınızla beraber fotonuzun olduğu bir kimlik gösteriniz. Bu kartın başkasının kullanmadığını bilmek adına önemlidir.
3-Lütfen üye kartınızı başkasına kullandırmayınız, sadece kendi kullanacağınız ürünleri alınız. Avrupa standartlarında, kaliteli ve üst seviyede bir hobi istiyoruz, bizim de buna uygun bir şekilde etik davranmamız lazım. İndirimden faydalanmak isteyenler de derneğe üye olup katkı yapsınlar, biz de böylece sunacağımız hizmet ve imkanları genişletelim. Dernek üyeliği ayrıcalığınızı başkası için kullanırsanız bir dernek üyesi olarak derneğe büyük zarar vermiş olursunuz. Lütfen bu duruma dikkat ediniz. Burada çok güzel bir hobi yapıyoruz, derneğimiz de bu güzel hobiyle ilgili güzel bir dernek, bu yüzden böyle böyle olursa üyelikten atarız, ceza veririz gibi şeylerden hiç bahsetmek istemiyoruz. Lütfen etik konulara çok dikkat ediniz.
4-Lütfen ekstra indirim talep etmeyiniz. Nasıl ki biz dernek üye kartını görüp suratını ekşiten bir akvaryumcu görmek istemezsek, akvaryumcu da yaptığı bu indirimin üzerine indirim talep eden bir hobici istemeyecektir. Lütfen Migros'da veya Tansaş'dasınız gibi düşünün, kartınızı uzatın, ek talepte bulunmayın :) oradaki gibi bir hizmet alacaksınız.

Saygılar,

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir