Muhabbet Kusu Bayram Sonu


DarKMooNÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 30/04/2016
İl: KKTC
Mesaj: 692
DarKMooNÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 01 Temmuz 2016 04:11
Sa hayirli geceler. Ben bayram sonunda muhabbet kuşu alacagim inş 1 çift. Kus kumu diye bisey varmış. Kus kumunu yem karistiranlar varmiş ayri kapta veren varmis vs vs... Biz bu kumu akvaryuma serer gibi tabanami koyacgiz yememi karistiracagiz kesin net bilgi sahibi olan akadaslar abiler yardimlarinizi bekliyorum. Bide kus için
Mürekkep balık kemiği
Tuneklik
Vitamin
Quik marka yem birkaç çeşit
Kum
Başka neye ihtiyacim var eksiklerini yazarsaniz çok tesekkur ederim.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

AhmetEmreÇevrim Dışı

Kayıt: 26/01/2016
İl: Adana
Mesaj: 881
AhmetEmreÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 17 Temmuz 2016 10:11
Gaga taşı koyabilirsiniz kemirir dururlar ve havuç marul gibi şeylerle de besleyebilirsiniz ama marulun ya yeşil yeri ya da beyaz sulu yeri veriliyordu hangisi hatırlamıyorum.Çift olarak besleyecekseniz bunları elinizle vermeyin kıskançlık olursa birbirlerini yaralayabilirler. Tüneğe talaş falan sererseniz yumurtalar kırılmaz kumun ne olduğunu bilmiyorum ve hiç duymadım ben kafesin altına 1-2 A4 seriyordum altta çekmece gibi bir şey vardı onu çekip haftada 1 , 10 güne 1 değiştiriyordum. Ballı krakerleri de çok severler ama onu vereceğiniz de normal yem vermeyin yoksa çubuktakini yemezler. Eğer öyle yapmak istemiyorsanız tamamen kırarak yemliğe koyun. Umarım severler [:)] .

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Karakan1903Çevrim Dışı

Kayıt: 25/08/2015
İl: Ankara
Mesaj: 125
Karakan1903Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 21 Temmuz 2016 17:43
Kumu yeme karistirirsan kumun hepsi zmanla yemligin altına iner.Tabanın izgarali değilse tabana serpebikirsin ama mamalik yemlikleri var küçük onlara koymam daha iyi olur.kalamar kemiği kesinlikle kullan satılan kireclerden alma.dışı kuş için olmazsa olmaz dir.ayrıca kendin yapacağın mamalrdanda kullan internetten arastirabikirsin yapilisini yumurtalı,buskuvitli falan.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir