Meleklerin Yemek Programı, 1 Gün Aç Bırakma


HDSASAÇevrim Dışı

Kayıt: 06/07/2009
İl: Ankara
Mesaj: 147
HDSASAÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 10 Temmuz 2010 01:34
Merhaba arkadaşlar,

Melekçi arkadaşların Meleklerine uyguladıkları diyeti merak ediyorum. Paylaşırsanız sevinirim. :) Ben Sera Flora, Sera Vipagran, Sera Tablet ve kan kurdu ile beslemekteyim. 3 öğün besliyorum. Her sabah Flora veriyorum. Diğer vakitlerde Vipagran, Sera Tablet ve kan kurdu veriyorum. Tabi gün gün farklı.

Sizin programınız nasıl? Başka yeme ihtiyacım var mı?

Bir de arkadaşlar önceden Demasoni, Mpanga beslediğim vakitler balıklarımı 1 gün aç bırakıyordum birçok arkadaş gibi. Meleklere de böyle bir diyet uygulayım diyorum. Ne dersiniz?

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

fatihkarakaserÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 17/06/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 387
fatihkarakaserÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 16 Temmuz 2010 22:05
Günlük olarak JBL Novobits,kurutulmuş tubifex ve bitkisel pul yem veriyorum.Bir seferde bitirebilecekleri kadar azar azar olmak üzere günde neredeyse on kere veriyorum.Haftanın iki günüde dondurulmuş kan kurdu veriyorum.Dondurulmuş kankurdu bulamazsam kurutulmuşunu tubifex ile dönüşümlü olarak veriyorum.Ayrıca haftada bir kerede artemia ile balıklarımı besliyorum.Cuma günü öğünleri biraz daha arttırıp cumartesi-pazar olmak üzere iki gün balıklarıma hiçbir şey vermiyorum.Bu beslemeyle 7 ile 10 gün arasında balıklarım yumurtluyor.Meleklerinizi hiç olmazsa 1 gün aç bırakmanızı ve muhakkak bitkisel yem takviyesi yapmanızı tavsiye ederim.Saygılar..

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir