insanlar bloat yüzünden kayıplarını düşürecek bir ilaç ama gelmiyor :D


ZiyaretçiÇevrim Dışı

Ziyaretçi
Kayıt: 01/01/2003
Mesaj: 0
ZiyaretçiÇevrim Dışı
Ziyaretçi
Gönderim Zamanı: 15 Mart 2012 00:29
Metronidazol Denilen ilaç insanların bloat olan baş belalarını giderebilecek güçteki bu ilacın ithalaltının olmaması gerçekten üzücü.
 

Metronidazole Metronidazol
Product Description Ürün Açıklaması

Metronidazole™ is an effective and safe treatment for several protozoan and anaerobic bacterial diseases of fish ( Cryptocaryon, Hexamita, Ichthyophthirius ). Metronidazol ™ birkaç protozoon ve balık anaerobik bakteri hastalıkları (Cryptocaryon, Hexamita, Ichthyophthirius) için etkili ve güvenli bir tedavi yöntemidir. It does not adversely affect the filter bed and is easily removed with carbon. Bu olumsuz filtre yatağında etkilemez ve kolayca karbon ile çıkarılır. There is little danger of overdosing. Doz aşımı çok az tehlikesi vardır. Usual dose is 125 mg/10 gallons. Olağan doz 125 mg/10 galon.

Sizes: 5 g, 100 g Boyutları: 5 g, 100 g

Types of Infection Treated Enfeksiyon türleri Tedavi
Parasitic Asalak
Fungal Mantar
Bacterial Bakteri
Viral Viral
Metronidazole Metronidazol

Directions Yol

Use 1–2 measures (each about 100 mg) for every 40 L (10 gallons). Her 40 L (10 galon) için 1-2 önlemler (her biri yaklaşık 100 mg) kullanın. Measurer included. Measurer dahildir. Repeat every 2 days until symptoms disappear. Belirtiler giderilinceye kadar, 2 günde bir tekrarlayın. Turn off UV, ozone, and chemical filtration. UV, ozon ve kimyasal filtrasyon kapatın. To feed, blend 1 measure with about 1 tablespoon of frozen food paste. Beslemek için, dondurulmuş gıda macunu yaklaşık 1 çorba kaşığı ile 1 ölçü harmanlıyoruz. To minimize loss during feeding use with Focus ™. Ile kullanım beslenme sırasında kaybını en aza indirmek için Odak ™. Food may be refrozen. Gıda tekrar dondurulmamalıdır olabilir.

Active ingredient: metronidazole (100%) Etkin madde: metronidazol (% 100)


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

malebolgiyasÇevrim Dışı

Kayıt: 04/06/2009
İl: Ankara
Mesaj: 51
malebolgiyasÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 23 Mart 2012 02:01
Emre Bey, Metronidazol içeren ilaçlardan  kullansa aynı etkiyi gösterir mi?

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

LuxorÇevrim Dışı

Kayıt: 22/02/2012
İl: Istanbul
Mesaj: 102
LuxorÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 23 Haziran 2012 01:33
Flagyl zaten metronizadol'den oluşmuyor mu?
Her yerde bulunan ucuz bir ilaç ayrıca...

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

DemasoniloverÇevrim Dışı

Özel Üye
[B]6521,2[/B]
Kayıt: 09/08/2008
İl: Mugla
Mesaj: 1213
DemasoniloverÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 01 Temmuz 2012 11:26
Ürün destek formunun yetkilisine kişisel tercihi dolayısıyla özel mesajla ulaşılamıyor malesef  Ülke insanımız hala daha malesef flagy vs gibi insan tüketimi için hazırlanmış hangi dozda uygulanacağı devamlı tartışılınan ilaçlara mahkum...

Anadolu Pet maşallah dünya lideri hemen her ürünün distirübütörü, allah başarınızı artırsın, lakin mevzu bahis seachem olunca belkide dünyanın en yenilikçi adından en çok bahsedilen firmasının en güzel ilaç, yem ve kimyasallarından ülke olarak mahrumuz.

Allahtan firmanın çok etkin ve yetkin bir forumu varda derdimize oradan çözüm bulabiliyoruz. www.seachem.com ingilizcesi olan arkadaşlara her konuda destek verecektir.

Sayın yetkili birazcık serzenişte bulunmuş oluşuma lütfen alınmayın lakin başlığı açan diğer arkadaş gibi bende metranidazol ilacının Türkiye'ye girmeyişinin üzüntüsünü yaşıyor ve en kısa sürede tedik edeceğinizin müjdesini duymak istiyorum.

Sürç ü lisan eylediysek affola.

Saygılarımla.
Demasonilover2012-07-01 11:51:49

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Ömer ŞANLIÇevrim Dışı

Kayıt: 22/09/2012
İl: Istanbul
Mesaj: 399
Ömer ŞANLIÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 24 Ekim 2012 11:18
Başımıza gelen herşey tecrübe oluyor.  balıklara aldığımız bitkisel yemlerde fazla protein varmış. tropeusların ana yemi  spriluna imiş .  şuanda sipriluna %40 veriyorum. 

flagyl i karantina  tankına  uyguladım.  4 yavru öldürdüm. 

şuanda  1 tane hasta var . tanktan ayırdım . 12 saatte 1 defa (bunu 3 defa yaptım  toplam )  flagyl i şırınga ile ağzına ve  yüzgeç kısmına damlattım .  dun akşam ilk defa  yem yedi. sizce tedaviyi  sonlandırmalı mıyım ? flagyl  insanlar için bile ağır bir antibiyotik. 

şimdiden teşekkürler

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir