Her şey El Yapımı !


ismail1907Çevrim Dışı

Kayıt: 14/04/2009
İl: Malatya
Mesaj: 44
ismail1907Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 23 Nisan 2009 14:29
[QUOTE=Michelangelo] [QUOTE=ismail1907]dostum çalısmasını çok isterdim çünkü benim isimede yarardı ama çalısmıyo:).Söle resimlerini kosan ispatlamak için ne dersin?[/QUOTE]

LÜTFEN TÜRKÇEYİ ADAM GİBİ KULLANALIM....

[/QUOTE]
 
HöytDostum üslübuna dikkat et.Artist
 
Bide şu resimleri koyacaksan koy bekle bekle olmuyor.Şimdi yine bi bahane uydurursun.Neyse icatlara dönelim.Kafasi%20KarismisKonusmaları okuyorum ilk başta yazıyosun denenmiş sonra biri çıkıp bu olmuyor diyince sende evt o olmuyoKafasi%20Karismis.Bu nasıl bizleri oyunamı getiriyorsun.Kafasi%20Karismis
 
Yine söylemem lazım bu icatların işe yaramasını isteyenlerin başındayım ne yazıkki olmuyor.Yine de uğraşman yeter.
ismail19072009-04-23 14:38:58

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

schreiÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 09/07/2007
İl: Bursa
Mesaj: 589
schreiÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 23 Nisan 2009 17:25
[QUOTE=kadirhan]Beyefendi, anlatmaya çalıştığım şeyi anlamamışsınız. Siteminizi göndermeden önce VERİM denilen, şimdi büyük harflerle, yazdığım şeyi düşünün.

Onu geçtim, görselliği düşünün. Görselliği de umursamıyorsanız, GÜVENLİĞİ düşünün. Ne yani ? İlla birşeyler yapma çabası için tehlikeli ve verimsiz şeyler mi tasarlamalıyız ? Bu gerçekten tartışılabilir. Kötü anlamda demiyorum, gerçekten tartışılması gereken budur.
Bunlar proje olabilir, yapılabilir de. Ancak enerji sarfiyatı konusundaki çekincelerim hala aynı durumda.

Maksadım muhalefet etmek değil. BelirTtiğim gibi benim de yaptığım/ VEYA uyguladığım DIY projelerim var.

Ayrıca lütfen Türkçe'yi doğru kullanın. Bu da benim ve tüm diğer kullanıcılara sitemimdir. [/QUOTE]

Doğru kullanın derken yaptığınız hataları işaretledim.Benden fazla hata yapmışsınız ama önemli değil.Zaten konuda bu değil.
Eğer kullanışlı bulmuyorsanız yapmazsınız.Güvenlikle ilgilide bir sıkıntı yok.Aldığımız ısıtıcılar çok mu güvenli?Birçok akvaristin suyunda azda olsa elektirik mevcut.Çok kişi kontrol kalemiyle ölçtü.Enerji konusunda sizinle aynı fikirdeyim ama buda bir başlangıç noktası olabilir.Bir zamanlar çamaşır makinası motorundan kafa motoru yapımınada karşı çıkılmıştı ama şu an ben dahil çok kişi güvenle kullanıyor.
Sanırım konu başka noktalara gidecek.Bu yüzden bu son mesajımdır.
Herkese başarılar

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

kadirhanÇevrim Dışı

Kayıt: 28/11/2008
İl: Istanbul
Mesaj: 485
kadirhanÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 23 Nisan 2009 18:05
Lütfen Erdinç Bey dürüst olun, konu başka noktalara gidecek diye son mesajım diye sıyrılmayın işin içinden. Siz öncelikle DE-DA eklerinin bitişik ya da ayrı yazılacağını doğru bir biçimde öğrenin ve bana öyle bir eleştiride bulunun. Mesajımda nerede yanlış yapmışsam lütfen gösterin de benim içim rahatlasın.

Ben sadece bir bakış açısı getirdim.

Sizce FORUM platformları nasıl olmalı? Burada her şeye "evet güzel olmuş" diyerek birbirimiz mi pohpohlayacağız? Yoksa bir fikrimiz varsa eleştirip, kime göre doğru olduğu tartışılır olsa da, doğruyu mu arayacağız?

Amacım eğer bu başlığı açan arkadaşı rencide etmek olsaydı bunu yapardım merak etmeyin. 2.el malzeme derken de belirtmek istediğim şeyi eminim pek çok kişi anlamıştır, siz anlamadıysanız kusura bakmayın benim problemim değil...

Daha önce belirttiğim gibi, buradaki DIY projelerinden bazılarının balıklarıma zarar verebileceği düşüncesinden ötürü, risk almıyorum ve bu riskin mevcut olduğunu belirtmek istiyorum.

Cevap hakkı doğduğu için yanıt verdim. kadirhan2009-04-23 18:07:55

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Y.KenarÇevrim Dışı

Kayıt: 08/06/2008
İl: Istanbul
Mesaj: 761
Y.KenarÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 23 Nisan 2009 18:31
Arkadaşın yaşı küçük olmasaydı, çok şey yazardım ama hevesini kırmak istemedim. Ayrıca burdaki amacımız yeni birşeyler icad etmek ise eleştirilere de açık olunmalı. Sonuçta kimse rencide edici bir yorum yazmamış. Bu kadar emek verip birşeyler yapıyorsa, yazılan yorumları da dikkate alıp tavrını ona göre ayarlamalıdır diye düşünüyorum.

İmla hatası yapmış olabilirim. Bunun için eleştirilmek istemiyorum :$



Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

MichelangeloÇevrim Dışı

Kayıt: 06/03/2009
İl: Trabzon
Mesaj: 142
MichelangeloÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 24 Nisan 2009 09:49
İsmail1907 şimdi beni iyi dinle... Sana anlatmak istediğim DIŞ FİLTRE'nin çalışmadığıdır. Bak ben camcıda kestirdim resmin aynısını 5 TL dedi.( Hala vermedim parasını ama) Sonra eve götürdüm. Hortumla su sifonlamaya başladım. Filtre akvaryumun yanındaydı. En fazla 1 L su dolmuştu ki ben odadaki çiviyi sökmeye çalışırken penseyi ona çarptım patladı. Bende madem böyle olur dedim. Ama arkadaşlar fizik kurallarını hatırlattı bana . Bende hmm dedim demekki akvaryum seviyesine gelince su duracakmış.... Şmdi anlamışsındır Umarım.... Uslüba Gelince kusura bakma o anda kardeşime sinirliydim. Elinde güzel bi klavye varken neden ş yerine s yazarsınız anlamamki?

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

umudovskiÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 03/08/2008
İl: Ankara
Mesaj: 915
umudovskiÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 24 Nisan 2009 12:31
Gereksiz (Üslubun kötü olduğu ve imla bozukluğu içeren) mesajlar silininceye ve düzeltilinceye kadar başlık kapatılmıştır.

Dünyayı kurtarmıyoruz arkadaşlar biraz sakin lütfen!!!!

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir