Hep doğallıktan yanayız, ya arka fonlar?


onurer89Çevrim Dışı

Kayıt: 15/04/2008
Mesaj: 2
onurer89Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 17 Mayıs 2008 23:20
Ya kusura bakmayın arkadaşlar ama arka fon dediğimiz şey akvaryum camının arkasına dışarıdan yapıştırılan resim kağıdı değil midir?Acemi olduğumdan yanlış söylemiş olabilirim kusura bakmayın.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ZıMBıRTıÇevrim Dışı

Kayıt: 14/11/2007
İl: Kocaeli
Mesaj: 89
ZıMBıRTıÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 17 Mayıs 2008 23:23
Değerli forum üyeleri bende akvaryumda doğallıktan yanayım, strafor arka fon kullanmıyorum çünkü akvaryumum o kadar büyük değil ama kullanılmasınada karşı değilim.
Tüm forumu okudum ve çok şaşırdım, Tartışmalar hep doğallık ve görsellik üzerine. Doğallığa diyecek lafım yok ama uygun kaplama ve antibakteriyel boya vb kullanarak sağlık açısından bir sorun yaratmayacağı söylenmiş, görsel olarak tamam çok güzel çalışmalar var ama doğal mataryellerle çok çok daha güzelini yapabiliriz.
Bence burada esas olan bu materyalin akvaryum için kullanılmasıdır. Hepimizin bildiği gibi akvaryum cam cama silikonla yapıştırılmış içine koyulan suyun ve her. artı değerin camlara içten dışa baskı yaptığı bi obje.
"Strafor kullanmanın esas amacı akvaryum üzerindeki yükü azaltmaktır. O resimlerdeki arka fonlar sizce kaç ton yada kaç yüz kilo taştaş, kayadan yapılabilir. Bunları yapmak için nasıl bir akvaryum yapmalı yada satın almalıyız. Bence sorun burda başlıyor ve bunun en uygun cevabıda strafor kullanmak"
Saygılar

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ZiyaretçiÇevrim Dışı

Ziyaretçi
Kayıt: 01/01/2003
Mesaj: 0
ZiyaretçiÇevrim Dışı
Ziyaretçi
Gönderim Zamanı: 17 Mayıs 2008 23:31
[QUOTE=onurer89]Ya kusura bakmayın arkadaşlar ama arka fon dediğimiz şey akvaryum camının arkasına dışarıdan yapıştırılan resim kağıdı değil midir?Acemi olduğumdan yanlış söylemiş olabilirim kusura bakmayın.[/QUOTE]
O da arka fon diye geçiyor ama bizim bahsettiğimiz strafor arka fon.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir